witam,
Marcin, Frontera 2,2 DTI 2004
mam ten sam problem z ABS... z tym, że mi już kontrolka pali się cały czas i ABS nie działa... a wcześniej czasem gasła i działał wtedy... wyrzuca mi "za wysokie napięcie i zwarcie plusa czujnika tylnych kół"....nie podłączałem go co prawda w serwisie pod TECHA jeszcze... z tego co wiem z tyłu jest nietypowo bo jest jeden czujnik tylko... wolę sprawdzić zanim bez sensu kupię czujnik...
dodatkowo, od tygodnia cała elektryka mi pada... lewe lusterko nie grzeje ale przycisk działa... pewnie mata - muszę rozebrać... klakson przestał działać - chociaż dochodzi dzwięk z miejsca przekaźnika... teraz zmieniłem 4 świece żarowe i jak tylko wróciłem od mechanika zapaliły się 2 kontrolki ta z kluczem i check engine... nie wchodzi powyżej 2,5 tys. obrotów więc chyba działa w trybie awaryjnym...
te wszystkie symptomy naraz powodują, że zastanawiam się czy nie ma jednej przyczyny tego pasma nieszczęść

rok mówiłem wszystkim jak jestem zadowolony z frotki po alfie a ona mnie tak zawodzi ostatno, że zaczynam się irytować ostro...
Ratujcie zanim sprzedam...