Witamy ! |
---|
|
mas1o napisał(a):Czyli musze zostac klubowiczem zeby sie dowiedziec jak je w normalny sposob wyczyscic?
steele napisał(a):A czy zielony cycek musi być idealnie naprzeciwko wycięcia w czerwonym wypychaczu czy może dotykać krawędzi wycięcia w którym się porusza na boki??
JJKILLER napisał(a):steele napisał(a):A czy zielony cycek musi być idealnie naprzeciwko wycięcia w czerwonym wypychaczu czy może dotykać krawędzi wycięcia w którym się porusza na boki??
Jak robiłem u siebie to ustawiałem na "równo". Być może się mylę ale powinno być na środku ponieważ jak dajesz na 4H i ruszasz do przodu żeby się sprzęgiełko zazębiło to ten zielony cycyek razem z wyciskiem przesuwa się do jednej krawędzi, a zmieniając kierunek jazdy wypina się na "zero" i zapina do drugiej krawędzi.
Nie wiem jakie tam występują siły, i czy pół oś sama sobie nie skoryguje ewentualnej różnicy ale zawwsze jak składałem to tak ustawiałem i działa jak złoto
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości