...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
AMAJ jak chcesz oblookac z bliska taka oponke http://opony-4x4.internetdsl.pl/zdjecia ... nteira.jpg oryginal BFG to nastepnym razem moze znajde chwile jak bedziesz w miescie i sie stykniemy to ci pokaze bo mam 4 w garazu. Oponka fajna bardzo polecam choc troche piszcza przy ruszaniu i ostrych skretach. Raz sie na nich slizgnolem jakies 5 metrow i uuuuu dobrze ze autobusiasz sie zorientowal i nie skrecil bo by bylo cieniutko z autobusem ).
Zombie ale mnie piszczaly przy frocie A Sport 2.0 (chyba ze to moj slodki styl jazdy hyhyhy) do B mi nie weszly czekam na zastrzyk finansowy liftuje kupuje felgi i wloze do B.
A i jakbys sie decydowal to mozemy podjechac do kolegi mi sprowadzal te oponki i jakos taniej wyszlo w zeszlym roku nie wiem jak na obecna chwile ale moze taniej bedzie niz na necie. No i jeszcze slyszalem ze te na necie sa jakies dziwne znaczy gorsze ale to tylko zaslyszane i nie wiem jak jest w rzeczywistosci.
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Na seryjnych felgach i nieklapniętym zawieszeniu 31" powinno wejść bez problemu, powyżej tego rozmiaru potrzebny lift zawiechy...
Na feldze 16" będzie mniejszy balon w stosunku do 15"... To tak najprościej...