Teraz Francuzi wyprodukowali coś co się łapie, ale kosztuje taką kasę, że... warto poczekać na odpowiedni wiek...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Jeżeli dobrze pamiętam to, jakieś małe, plastikowe miejskie toczydło z "połową" silnika...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Kiedyś coś o smarcie tez słysząłem ale to jedak chyba ok 800kg, widziałem tez buggy car na A1 bądź B1 ale to bliżej terenowego auta już, http://www.auto-b1.pl/dojaz.html a to taka strona o b1
o dzięki wielkie, właśnie czegoś takiego szukałam, jak ta stronka, żeby było info pewne. takim małym to nie ma co nawet jeździć, bałabym się, że jak coś we mnie wjedzie (albo ja w coś), to nie będzie co zbierać..
ROSES ARE RED, MUD IS BROWN WINDOWS UP, PEDAL DOWN!
Dałem to akurat jako przykład bo kiedyś to trafiłem na stronę, gdzie sklepową z takimi rzeczai ale ceny takie że z dwie frontery by się za to miało w dobrym stanie.