Czy ktoś z was mógłby mi powiedzieć, w jakich kolorach jest i którędy jest prowadzone okablowanie głosników? Przestał mi grać lewy tylni, lecz to nie wina głośnika bo pod prawym gra, ale zauważyłem że ostatnio po poruszeniu przewodami zaczął na chwile działać. i sądzę zę gdzies moze źle styka czy coś, i chcialbym to sprawdzić.
...tylko żebyś jakiegoś spięcia sobie tym grzebaniem nie zrobił... Miałem podobną sytuację w Fieście, ale za namową znajomego, zmotana została nowa instalacja i jest super. Ja jestem na razie na etapie kompletowania sprzętu i obmyślania koncepcji jego montażu...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Jak byście zobaczyli moją instalacje elektryczną ogólnie to nyście nie wiedziali czy płakać czy śmiać się, kilometry taśmy izolacyjnej, kable po ucinane, gdzie niegdzie kabel wchodzi w kostke ale dalej juz nie idzie, ogolnie dziwie sie że auto jeździ normalnie, i nie ma problemów.
KRAJ POCHODZENIA ANGLIA PRODUCENT ADAM OPEL AG TYP NAPEDU 4WD SILNIK C2.4NE OSIE ORAZ SYSTEM PRZENIESIENIA NAPEDU MIDDLE TYP NADWOZIA WAGON DACH DEEP LICZBA DRZWI 4DR ROK MODELOWY WYNIK DOSTĘPNY W WERSJI KOMERCYJNEJ MIEJSCE MONTAŻU LUTON IBC, UK NUMER SERYJNY KOLEJNY NUMER PRODUKCYJNY
Pierwsza rejestracja w 92r, zakupiony w Niemczech w 2005r, Z tego co wyczytałem jeszcze to były ople produkowane na export w angli, i w ogóle nie pasuje na przekładka, nie widać takich śladów.