A co do trwałości to z tego co mi wiadomo to mja frota jeździ na tych sprigach od nowego (11 lat) a targam nią przyczepy jednoosiowe mocno załadowane. Jedyne co mnie nurtuje to to że muszę wymienić tylne amory i myslę nad tymi z lublina
| Witamy ! |
|---|
|
|

a teraz jest z przodu 56 cm, z tyłu 58 cm... Przełożone zostały również swożnie górnych wachaczy. Czekam jeszcze na oponki 31x10,5 R15 i felgi z ET -25... 

chyba sobie zrobię przerwę w pracy jutro i podjadę obejżeć jak to wygląda w realu. Ja dzisiaj w końcu swoją wymyłem i wlazłem pod nią troszkę popatrzeć czy springi z Vito wlazą i fakt trzeba będzie nowe podparcie wykonać i od razu można je unieść. Ale najpierw zobaczę co kolega Amor powstawiał i co ważne poczk czy nie klapnie 

szymon.ha napisał(a):Dzisiaj mierzyłem odległość miedzy osią koła a nadkolem i wyszło mi jakieś 46 - 48cm, frota jest z 92r.
Z tego co wyczytałem są już zużyte.
Więc jeśli trzeba wymienić części zawieszenia to myślałem odrazu nad liftem. Więc jakie części trzeba by kupić by taki lift wykonać, chodzi mi o te zamenniki stosowane na forum, a nie o profesjonalne gotowe zestawy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości