Witamy !

Zmiana deski rozdzielczej

Wszystko o przeróbkach Frontery

Re: Zmiana deski rozdzielczej

Postprzez michal 2,8tdi » 22 mar 2009 15:35:00

To ci muwie załuż deske z lamborghini lub Gt3 :mrgreen:
michal 2,8tdi

Postprzez grynio » 22 mar 2009 17:01:06

hehe...tylko szkoda ze nie bedzie pasowac... ogólnie ta deska nie jest zła z x-peditiona ale niewiem jak z jakością bo wkoncu to made in china... Jak cos to załoze własnie tą deske ale jesli podsuniecie jakis lepszy pomysł to dajcie znac... ale taki na serio... A tak propo wie ktos z was jaka jest jakos tej deski??...
grynio

Postprzez michal 2,8tdi » 22 mar 2009 19:28:08

Nie powiem ci Bo nie wiem :oops:
ale to jest Made In China :guns:
michal 2,8tdi

Postprzez Drako » 23 mar 2009 04:42:32

a moze sprubuj załozyc deske z bmw x3 lub x5 :)
:lol:
Drako

Postprzez tomik » 23 mar 2009 06:39:49

ja proponuje od syrenki jest kultowa piękna owalna no i mało przy niej roboty by było :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tomik

Postprzez michal 2,8tdi » 23 mar 2009 07:28:31

tomik napisał(a):ja proponuje od syrenki jest kultowa piękna owalna no i mało przy niej roboty by było :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

było By FrotoSyrena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
michal 2,8tdi

Postprzez grynio » 23 mar 2009 11:06:48

Myślałem o tym zeby dac deske z x3 lub z x5 ale pod wzgledem elektryki nie beda pasowac...
grynio

Postprzez jack 2.2 dti » 23 mar 2009 12:10:22

Jak ci sie podoba to załóż :D a potem zrób parę fotek to się pośmiejemy :mrgreen:
Opel Frontera B sport 2.2 DTI
Obrazek

"Nie walczę na rozum z kimś kto jest nie uzbrojony"
jack 2.2 dti
Młodszy Guru
Młodszy Guru

Pochwały: 2
Samochód: Frontera B 2.2DTI Sport 1998-2004

Postprzez grynio » 23 mar 2009 13:44:44

No własnie chce to tak zrobic zeby to niewyglądało komicznie... Puki co landwind to najlepsze z propozycji...czekam na jeszcze jakies propozycje...
grynio

Postprzez konik » 23 mar 2009 16:33:17

Ciekawe skąd weźmiesz deskę od landwinda na allegro nie ma nic, no chyba że wycieczka do Chin... :D
konik
Podszyszkownik
Podszyszkownik

Obrazki: 3
Pochwały: 5
Województwo: Pomorskie
Samochód: Frontera A 2.0i Sport 1991-1995

Postprzez flowers » 23 mar 2009 17:57:33

A co ci się w desce od froty nie podoba :evil: , w razie co pryśnij jakaś farbką w lewo w prawo postaw budzik na desce a za kase co masz zrobić przekładkę deski to zainwestuj w zawieche albo oponki :twisted:
flowers

Postprzez grynio » 23 mar 2009 20:19:03

Pomalować to se można kibel na chacie a nie deske w samochodzie... Znalazłem jedną deske... EBAY...koleś sprzedaje landwida na częsci...
grynio

Postprzez flowers » 23 mar 2009 20:59:50

Aleś nerwowy :roll:
flowers

Postprzez grynio » 23 mar 2009 21:41:49

Nie jestem nerwowy tylko pomysł mi sie wydał debilny(sory)... Auto jest zrobione... 186KM 2turbiny i cos tam jeszcze (poprzedni własciciel wzmocnił) ja tylko dołozyłem 2 turbiny a oryginalna sprzedałem... Progli alu założone...czarne szyby i czarny lakier... kangur... Migacze od hondy(amerykanskie migacze)... ta deska to jest poprostu dopieszczenie szczególnie do beżowej skóry... Desja z landwida to najlepszy pomysl ale cięzko ją dostac (znalazłem tylko 1 w niemczech)... Ja mam w planach zrobienie tej deski i moze 4 hamulce tarczowe(sportowe(jakos trzeba wyhamować to zgorki).. i tyle wtedy będe full zadowolony...
grynio

Postprzez flowers » 23 mar 2009 21:45:41

Ok, rozumiem powyżej kolegów też trochę poniosło więc i ja sobie pozartowałem :mrgreen:
flowers

Postprzez oposs » 23 mar 2009 21:47:27

Musi byc to kurwancko zmotana maszyna :mrgreen: wez no jakies foty zapodaj tego cacka
oposs
Moderator
Moderator

Pochwały: 4
Województwo: Mazowieckie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez grynio » 23 mar 2009 22:31:51

Spox... muszę zrobić te foty... A takie moje pytanko... Chce załozyc jeszcze światła na dach... 4 prostokątne wys. od dachu to konca wys relingów i moje pytanko czy ktos to ma i jesli tak czy duzy hałas jest podczas jazdy z otwartym szyberdachem(o ile wiekszy niz bez lamp)... Co do silnika to mysle zeby go zrobic na 200KM albo (i tu moje pytanie czy da sie to zrobic) od monterey wstawic 3.0d (160KM) i dopiero sie za to wziąść (jakis tuning tak do 200KM)(silnik od tego najnowszej wersji monterey(te koncówki produkcji))... Ogólnie to moje BMW sprzedałem za 70tys a za opelka dałem 30tys takze mam 40tys wolne na przeróbki samochodu... Czyli podsumowując co chce jeszcze zrobic tak dla informacji: Wymiana silnika, światła na dach, zwiekszyc moc, deska rozdzielcza, hamulce, jakieś lepsze audio(pionner, alpina)... Ale jak macie jakieś deski pasujące to piszcie...
grynio

Postprzez grynio » 23 mar 2009 22:32:45

Myśle,ze sie zmieszcze w tych 30tys... Jak coś to piszcie też opinie...
grynio

Postprzez brum » 23 mar 2009 23:52:30

oposs napisał(a):Musi byc to kurwancko zmotana maszyna :mrgreen:

Chyba ztjuningowana :mrgreen:

Co Ty tym się chesz ścigać na 1/4 mili :mrgreen:
Jedna dobra rada wuja bruma :mrgreen: nie wkładaj deski z landwinda bo ona jest tak samo dopracowana jak całe auto :mrgreen:
3.0 V6... '97...Federal Couragia MT 32", przedni most sztywny, winda, zderzak a'la Calmini, Snorkel, AVM...
Obrazek
brum
Maruda
Maruda

Obrazki: 2
Pochwały: 59
Województwo: Małopolskie
Samochód: Niestety nie mam już Frontery :(

Postprzez grynio » 24 mar 2009 00:03:04

To auto bedzie 70% po asfalcie i autostradach jezdzic takze musi miec kopa dlatego chce włozyc ten silnik 3.0d z monterey tylko wie moze kto czy bedzie pasowac?? Wiem,ze tak deska jest made in china ale oryginalna mi sie nie podoba i w moim przypadku niewiem dlaczego jest zajechana mimo ze reszta auta(nawet siedzenia skórzane) jak nowe... Jak dacie jakis lepszy pomysł na tą deske to b.chetnie sie zastanowie
grynio

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motanie Fronter