Witam koledzy czy wachacze z przodu są jakoś smarowane b zaczęło mi skrzypieć na górnym i nie wiem czy to piasek czy tuleja się zaciera a może da sie to wysmarowac bez zbytniego rozbierania??
Mnie też skrzypiało, ale wypłukałem myjką błoto i przestało.
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
U mnie skrzypial dolny, po wymyciu syfu, przestał...
...albo Ty jesz, albo Ciebie jedzą... A 3,1 TDI Long '95 bike MTB wegług własnej specyfikacji... Citroen C8 HDI honda transalp xl600v bmw f650st w razie w: 696445799
Mi skrzypiał dolny sworzeń mimo braków luzu,struchlała osłonka gumowa go dobijała smarowała go woda i błoto to samo druga strona wymieniłem oba dolne i cisza aż głupio.
a to powiem ze mam podobnie z froteczka A jak podwozie jest syche to skrzypi gdzies w okolicy przedniego amora a dry wjade w durza kaluze to po chwili przestaje moze troche tawotem gdzies trza posmarowac ??
Po wczorajszym topieniu zaczęło skrzypieć, dolny swożeń. Się wymyje, wypłucze, nasmaruje i przestanie...