Witamy ! |
---|
|
przemekcrx napisał(a):Nawet się nie pisałem bo cena z roku na rok zabijato są wakacje tygodniowe za tą kasę
log21 napisał(a):Czy jest drogo czy tanio to kwestia trochę subiektywna, dla jednego 100 zł to dużo a dla drugiego 1000 to mało. Nie ma przymusu płacić ani jechać. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja mam za to inne pytanie. Jak przyjadę z cała rodziną czyli łącznie 2+2 a domki są 6 osobowe, to zostanie nam ktoś dokwaterowany, czy cały domek dla nas. Jest to dla mnie ważne.
mazurkas007 napisał(a):Psa można, bo myślimy, czy jechać. Myślimy nawet, czy nie od soboty 25.05 i poczekać na Was z zimnym browarem i ciepłym grillem
mazurkas007 napisał(a):przemekcrx napisał(a):Nawet się nie pisałem bo cena z roku na rok zabijato są wakacje tygodniowe za tą kasę
405PLN za tygodniowe wakacje, to chyba tylko browar pod Biedronką. I tak wyjdzie 57PLN na dzień, to najwyżej kebsa do tego piwa da rade
Psa można, bo myślimy, czy jechać. Myślimy nawet, czy nie od soboty 25.05 i poczekać na Was z zimnym browarem i ciepłym grillem
mody1 napisał(a):Cały domek 6 os. kosztuje około 150 zł (o ile dobrze pamiętam)
Przy 4 osobach w domku, będzie niewielka dopłata(może uda się coś sensownego wynegocjować)
log21 napisał(a):ja jestem skłonny do dopłaty aby mieć cały domek dla siebie. Oczywiście w granicach rozsądku. Nie chce być źle zrozumiany ale mając dzieci ze sobą to chcemy być sami. Różnie bywa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości