Witamy ! |
---|
|
Seyrus napisał(a):wykręciłem dziada wyczyściłem i okazuje sie ze sliniczek po podlaczeniu na krotko nieraguje nie kreci ani w prawo ani lewo
Seyrus napisał(a): a w tylnym wystarczy smar czy do przekładni z trzpniem wielofrezowym dac tez troche oleju ?
martin09 napisał(a):Sprawa wygląda tak kontrolka miga cały czas szybko bez różnicy czy załączone czy nie,ale ciekawi mnie czemu idzie załączyć reduktor w pozycje L. A mam wrażenie że przód nie ciągnie. Zaworki sprawdzone podciśnienia wymienione, przesowka jak się zasysa działa gdzie jest problem.
tupek napisał(a):martin09 napisał(a):Sprawa wygląda tak kontrolka miga cały czas szybko bez różnicy czy załączone czy nie,ale ciekawi mnie czemu idzie załączyć reduktor w pozycje L. A mam wrażenie że przód nie ciągnie. Zaworki sprawdzone podciśnienia wymienione, przesowka jak się zasysa działa gdzie jest problem.
To problem będzie leżał po stronie mechanizmu złączającego w reduktorze.
Musisz odkręcić i rozkręcić aby ocenić straty.![]()
Poczytaj ten post.
viewtopic.php?f=100&t=301&start=840
martin09 napisał(a):tupek napisał(a):martin09 napisał(a):Sprawa wygląda tak kontrolka miga cały czas szybko bez różnicy czy załączone czy nie,ale ciekawi mnie czemu idzie załączyć reduktor w pozycje L. A mam wrażenie że przód nie ciągnie. Zaworki sprawdzone podciśnienia wymienione, przesowka jak się zasysa działa gdzie jest problem.
To problem będzie leżał po stronie mechanizmu złączającego w reduktorze.
Musisz odkręcić i rozkręcić aby ocenić straty.![]()
Poczytaj ten post.
viewtopic.php?f=100&t=301&start=840
Dodam ze silniczek rozkreciłem i wyczysciłem przed wyczyszczeniem nic nie działało , teraz przynajmniej idzie załaczyc reduktor na L . Biore sie do lektury
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości