Witamy ! |
---|
|
rob38 napisał(a):Ja mam ET5 felga stalowa od patrola , miałem je na zlocie w tym roku więc na bank je widziałeś, na nich opona 31/10.5/15 mieści się na styk, tyle że mój lift zawieszenia jest lipny bo mam od środka koła do nadkola 51,5cm ale zasadniczo nawet na maksymalnym wykrzyżu nie trze, jedynie chlapacze wyrzucone i lekko podcięta końcówka przedniego nadkola plastikowego.
rob38 napisał(a):Z katalogu wynika ,że powinny mieć et10, mierzył je zarówno sprzedający jak i ja po zakupie i obu nam wyszło et5, ja też idąc tropem doświadczeń kolegów szukałem et10, a okazało się że jest et5, kupiłem bo zależało mi na czasie przed zlotem. Na rancie felgi jest nr katalogowy ale nie udało mi się go rozszyfrować, być może występowały felgi z parcha z et10, moje są na 100% et5 ogądałem w innym miejscu takie felgi i też wychodziło et5, tak czy inaczej mieszczą się z GY Wrangler Duratrac
Jake napisał(a):Zdecydowanie nie bierz niczego węższego niż 255, bo wyjda łyżwy..
nightman napisał(a):Jake napisał(a):Zdecydowanie nie bierz niczego węższego niż 255, bo wyjda łyżwy..
DramatyzujeszU mnie od zawsze 265 i jakoś to się kula. Choć różnica jest spora pomiędzy nalewką C-Trax Colway a portugalskim paskudztwem InsaTurbo. C-Trax przy tym rozmiarze dawał zawsze rady, przy insie, trzeba faktycznie uważać na boki
Jake napisał(a):nightman napisał(a):Jake napisał(a):Zdecydowanie nie bierz niczego węższego niż 255, bo wyjda łyżwy..
DramatyzujeszU mnie od zawsze 265 i jakoś to się kula. Choć różnica jest spora pomiędzy nalewką C-Trax Colway a portugalskim paskudztwem InsaTurbo. C-Trax przy tym rozmiarze dawał zawsze rady, przy insie, trzeba faktycznie uważać na boki
No ale ja mowie, zeby nie brac węzszyczh (<255), a Ty piszesz, ze masz szersze (>255). Czegos nie rozumiem
Jake napisał(a):No ale ja mowie, zeby nie brac węzszyczh (<255), a Ty piszesz, ze masz szersze (>255). Czegos nie rozumiem
tupek napisał(a):Najlepsze są opony z białymi napisami
frociama napisał(a):Koledzy tak każdy pisze na czym smiga ale podzielcie się również czy dużo jeździcie po czarnym, jak z trakcją w zimę? Obezmie mam już styrane typowe AT i szukm czegoś nowego. Zastanawiam się nad Malatesta albo Dakar tylko ja własnie mam sporo smigania po asfalcie czasami jakiś lekki teren się pojawia. Co byście doradzili?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości