jrzeuski napisał(a):No to Cię zmartwię, Frota B to też look&feel Oplasardinalfluffington napisał(a):Vectra mechanicznie to mój mokry sen, ale wizualnie w środku... nie nie polubiliśmy się dlatego nigdy nie będę jej miał.Ten sam zjebany MID z wiecznie ginącymi pikselami, ujowe miodowe podświetlenie (ja sobie wymieniłem na czerwone, bo jest szybsze
), zegary żyjące własnym życiem a najczęściej udające trupa, charczące głośniki w dziwnych wymiarach, żeby nie było za łatwo znaleźć zamienniki, odklejające się i smętnie zwisające podsufitki, grzane dupy jak są to najczęściej nie działają. I hit każdego Opla: wiecznie świecące się kontrolki poduszek z powodu schrzanionych konstrukcyjnie złączek pod fotelami. Zgasić je można tylko Opcom-em (zwykły ELM327 nie poradzi), ale i tak zaraz się zaświecą po wjechaniu w większą dziurę. Plus cała lista problemów dedykowanej Frocie wynikłych z mariażu z Isuzu, od których też można osiwieć.
Po takiej recenzji to bał bym się froty podchodzić, ale na własnym przykładzie mogę zapewnić że wszystkie te usterki są do usunięcia i już się nie pojawiają.
Jedynie właśnie te zegary działają dopiero jak włączam światła a ze 2 razy już ich przelutowywałem.