Witamy ! |
---|
|
tupek napisał(a):Chyba gospodarz nie da rady przed piątkiem.
Ale jakby co to też bym się dostosunkował.
tupek napisał(a):Odnośnie żurku, proponuje aby każdy kupił po kawałeczku jakiej kiełbachy i będziemy czarować.
Jajeczka postaram się załatwić od swoich kogutów.
szymon.ha napisał(a):Zawsze można spalić, tyle że niektóre dopiero w nocy...
tupek napisał(a):szymon.ha napisał(a):Zawsze można spalić, tyle że niektóre dopiero w nocy...
Chcesz postąpić nie ekologicznie ?![]()
Pewnie egr też masz zaślepiony
tupek napisał(a):Myślę aby miski i sztućce każdy we własnym zakresie przywiózł i po kawałku kiełbachy aby była różnorodność smaku.
Osobiście jestem zwolennikiem talerzy i widelcy wielorazowego użytku z powodu mniejszej ilości śmieci.
Semir napisał(a):Nie narzekać! Kolega ma chęć i trzeba to wspierać.
Każdy może kupić kiełbasę do żurku. Wystarczy powiedzieć w sklepie co trzeba.
Propozycja składki też nie jest głupia.
Problem do gar który to pomieści ja mam jeden 14 l i postaram się
jeszcze załatwić taki drugi.
Rychu napisał(a):tupek napisał(a):Myślę aby miski i sztućce każdy we własnym zakresie przywiózł i po kawałku kiełbachy aby była różnorodność smaku.
Osobiście jestem zwolennikiem talerzy i widelcy wielorazowego użytku z powodu mniejszej ilości śmieci.
No to bedzie ciekawie bedą plywac kielbaski kabanoski parowki ect.)
Rychu napisał(a):Wlasnie ogarnolem gar 30l to mige przywiesc. Gar aluminiowy armijny.
tupek napisał(a):Rychu napisał(a):tupek napisał(a):Myślę aby miski i sztućce każdy we własnym zakresie przywiózł i po kawałku kiełbachy aby była różnorodność smaku.
No to bedzie ciekawie bedą plywac kielbaski kabanoski parowki ect.)
Myślę że są ludzie kumaci i żurek kiedyś każdy jadł więc nie damy wrzucić byle czego.
Wybierzemy jakąś komisję do spraw zarządzania i kontroli jakości produktów
-- 05 wrz 2018 17:08:21 --Rychu napisał(a):Wlasnie ogarnolem gar 30l to mige przywiesc. Gar aluminiowy armijny.
W takim przypadku chyba będziemy musieli zająć kuchnię Michałowi.
Chyba że jakoś na ognisko się wsadzi taki ego giganta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości