Jeżdżę moją Frocią już osiem lat i faktycznie, raz odmówiono mi przeglądu

Wystarczyło zmienić warsztat. Zawsze się znajdzie ktoś , kto podbije. Powodem były światła z przodu - poprzedni właściciel zamontował 4 obrysówki w pasie dolnym i 3 halogeny robocze na kangurze (widoczne jeszcze w miniaturce). Inni diagności komentowali tą choinkę , inni wogle. Miałem też kilka kontroli drogowych i
żaden policjant ani policjantka (trfiały się

) nie skomentowali tak dziwnego oświetlenia.Nie wspomnę o czarnej folii na lampach zderzaka z tyłu. Ot, taki mamy kraj. Wiem , że ryzykuję , ale... "nie ma ryzyka, nie ma zabawy"
Niedawno nawet wymieniłem obrysówki na nowe zamiast żarówek wlutowałem ledy. Wywaliłem też stare lampy z kangura i zainwestowałem w LED bar na Alliexpres. Tak na marginesie - jestem z niego bardzo zadowolony . 48 diod CREE 5W daje moc 240W. Zastosowanie dwóch rodzajów soczewek z jednej strony daje mi kąt świecenia około 160' a centralne skupiające oświetlają korony drzew 200m ode mnie. A to wszystko za 220zł

Na allegro takich jeszcze nie ma

ps. kangór w malowaniu
A wracając do tematu, też miałem w planach montaż żarówek w górnych lampach. Tylko zabrać za to się nie mogę... W sporcie brakuje w gniazdach blaszek. Dorabialiście czy kupowaliście nowe bebechy? Ja miałem zamiar kable przylutować do żarówek