Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):A jak tam Wasze diskacze ? ....podobno trochę się posypały ...![]()
![]()
Co? Luz na krzyżaku wału to posypanie się auta? Słuchaj dalej Adriana
bart322 napisał(a):RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):A jak tam Wasze diskacze ? ....podobno trochę się posypały ...![]()
![]()
Taaa, to ja mialem luz na przegubie
blublu1 napisał(a):bart322 napisał(a):RudeBoy napisał(a):
Taaa, to ja mialem luz na przegubie
![]()
RudeBoy napisał(a):- odwiedziliśmy też miejsca, które powinny być wykreślone z jakichkolwiek przewodników turystycznych bo są równie atrakcyjne jak buda z kebabem koło dworca w sosnowcu
lysy napisał(a):RudeBoy napisał(a):- odwiedziliśmy też miejsca, które powinny być wykreślone z jakichkolwiek przewodników turystycznych bo są równie atrakcyjne jak buda z kebabem koło dworca w sosnowcu
Chyba od tego zimna Ci się poj.baly miejscowosci.....
U nas nie ma takiego wykwintnego jedzenia jak u Ciebie na każdym rogu
RudeBoy napisał(a):
Było bardzo fajnie
..........
....................... i drogi z kamieni wielkości piłek do kosza
............
.......
Odoll napisał(a):Znaczy sie , też zgubiłeś 1 śrubę ? to mamy remis ?
RudeBoy napisał(a):Choć pewno i tak nikt tego nie będzie chciał oglądać.
RudeBoy napisał(a):Moje fotki można sobie oglądnąć tutaj. Choć pewno i tak nikt tego nie będzie chciał oglądać.
https://goo.gl/photos/orBrRkf2qZpADFUs5
blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Choć pewno i tak nikt tego nie będzie chciał oglądać.
Twoja skromność jest wprost urzekająca ....
A materiał z Ukrainy to gdzie, hę?RudeBoy napisał(a):Moje fotki można sobie oglądnąć tutaj.
RudeBoy napisał(a):Moje fotki można sobie oglądnąć tutaj. Choć pewno i tak nikt tego nie będzie chciał oglądać.
https://goo.gl/photos/orBrRkf2qZpADFUs5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości