Choć obecnie jest tak gorąco u mnie w nocy ze wolałbym bym w namiocie w tej ulewie spać

Witamy ! |
---|
|
bart322 napisał(a):Natomiast spanie przez tydz w temperaturze ujemnej mnie troche przeraza
jrzeuski napisał(a):... Piotr wrzucił na Google...
Podobno kamerka była w trybie AUTO i sama się włączała w czasie jazdy. I rzeczywiście tak to wygląda. Jak stają przed przeszkodą albo wkleili, to film się urywa. Potem jest widok podniesionej maski przy obsłudze wincha. Ale tam gdzie nie była otwarta, to widać walkę z liną. Są też nagrane podjazdy. Tego stromego zjazdu brak, bo akurat przed nim się karta skończyłaRudeBoy napisał(a):To czemu nagrywacie wioski i asfalty na których spędziliśmy zaledwie kilka godzin a nie teren?
No czekam przede wszystkim na ten ze spawania, ale jak masz gdzie wystawić wszystko to dawaj.Jak chcesz Jacek to ja mogę jakieś filmiki z aparatu Ci podrzucić... Ale muszę to na jakiś serwer przepchać a to spore jest....
jrzeuski napisał(a): Najbardziej w całym tym materiale zastanawiają krótkie ujęcia w nocy lub o 3-4 rano. Jakiś ruch uruchomił nagrywanie, ale nie widać ani niedźwiedzia ani, że ktoś idzie się odlać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości