Witamy ! |
---|
|
blublu1 napisał(a):Wjazd na UA przez Słowację czy przez Krościenko ?
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):Wjazd na UA przez Słowację czy przez Krościenko ?
Raczej przez Krościenko.
Ale jak uszyjemy trasę w całość to się zobaczy.
A co, martwisz się, że Cię przez granice PL/UA nie przepuszczą, przemytniku?
blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):Wjazd na UA przez Słowację czy przez Krościenko ?
Raczej przez Krościenko.
Ale jak uszyjemy trasę w całość to się zobaczy.
A co, martwisz się, że Cię przez granice PL/UA nie przepuszczą, przemytniku?
No osobiście bardziej podoba mi się Słowacja![]()
blublu1 napisał(a):Wjazd na UA przez Słowację czy przez Krościenko ?
pisu22 napisał(a):blublu1 napisał(a):Wjazd na UA przez Słowację czy przez Krościenko ?
Pytasz bo jedziesz czy jedziesz ale nie jedziesz?
J&M napisał(a):My jedziemy
Co do Kordonu i tego podjazdu, którym rozumiem tym razem mamy zjeżdżać, to ja mam pomysł, że w trakcie po prostu zrobię to jak ARD i powiem, że idę się wy...
RudeBoy napisał(a):Nie panikujcie. Będzie piękna pogoda, ciepło i sucho. Zjedziemy na lajcie
blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Nie panikujcie. Będzie piękna pogoda, ciepło i sucho. Zjedziemy na lajcie
Na tym zjeżdzie nie jest problemem błoto , ani zła pogoda tylko luźne kamienie i pionowość zjazdu ......generalnie ja pokonam go chyba na nogach
![]()
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Nie panikujcie. Będzie piękna pogoda, ciepło i sucho. Zjedziemy na lajcie
Na tym zjeżdzie nie jest problemem błoto , ani zła pogoda tylko luźne kamienie i pionowość zjazdu ......generalnie ja pokonam go chyba na nogach
![]()
Paweł wiem, bo przecie próbowałem tam podjechać ale musiałem se odpuścić bo nie maiłem pampersa.![]()
Zjechać nie porównywalnie łatwiej bo pod górę bez problemu można tam zmielić mosty.
Pawka13 napisał(a):Termin mi pasuje, nawet z opcją przedłużenia, jadę na 100 %
blublu1 napisał(a):
Pytam bo jadę ale nie jadę tylko jadę bo jadę ...ale nie wiem czy pojade , bo granica , celnicy , dziury w drodze , transport....
)
pisu22 napisał(a):blublu1 napisał(a):
Pytam bo jadę ale nie jadę tylko jadę bo jadę ...ale nie wiem czy pojade , bo granica , celnicy , dziury w drodze , transport....
)
czyli nic się nie zmieniło, constans...
adrianee36 napisał(a):tak tyrajcie te wozy... potem na wakacjach bede was motorem holować .
blublu1 napisał(a):pisu22 napisał(a):blublu1 napisał(a):
)
czyli nic się nie zmieniło, constans...
A Ty jedziesz , czy troolujesz temat ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości