Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):.. o co tak naprawdę w tych Świętach chodzi.
mody1 napisał(a):FROTERKA napisał(a):.. o co tak naprawdę w tych Świętach chodzi.
A o co chodzi ?
pisu22 napisał(a):mody1 napisał(a):FROTERKA napisał(a):.. o co tak naprawdę w tych Świętach chodzi.
A o co chodzi ?
No tak. Wojtkowi to wszystko trzeba tłumaczyć
adrianee36 napisał(a):A nam dziś szef zrobił prezent na swieta![]()
pierwszy raz , od 20 lat istnienia firmy nic nie dostalismy na swieta bo trzeba 890 000zł spłacić za nowe 2x Q7
pierwszy raz , od 20 lat istnienia firmy nic nie dostalismy na swieta bo trzeba 890 000zł spłacić za nowe 2x Q7
blublu1 napisał(a):adrianee36 napisał(a):A nam dziś szef zrobił prezent na swieta![]()
Zarabia to Go stać ...
Odoll napisał(a):Adrian , to są HAMY , nie słuchaj ich , ZERO wspułczucia dla bliźniego , mi Cię naprawdę szkoda
adrianee36 napisał(a):zakład zatrudniający powyżej 25 osób powinien utworzyć fundusz socjalny.
PS. Wszystkim piszacym takie "bzdety" życzę co by was szef po tych cudownych świetach walił w,oby was wymienił za ukrainca za pół waszej stawki , żebyście nie mieli na kredyt za dom i mieszkanie a na końcu zebyście spierd... do norwegi zbierać sałate .... bo przecież to szefa firma a nie wasza.
![]()
![]()
blublu1 napisał(a):adrianee36 napisał(a):zakład zatrudniający powyżej 25 osób powinien utworzyć fundusz socjalny.
PS. Wszystkim piszacym takie "bzdety" życzę co by was szef po tych cudownych świetach walił w,oby was wymienił za ukrainca za pół waszej stawki , żebyście nie mieli na kredyt za dom i mieszkanie a na końcu zebyście spierd... do norwegi zbierać sałate .... bo przecież to szefa firma a nie wasza.
![]()
![]()
Adrianie, a dlaczego na święta nie robisz promocji na stal do samochodów i nie klepiesz kowadeł za 150 zeta za sztukę - wszak to święta ?.... ja poproszę trzy sztuki od razu , do koszyczka
![]()
a odnośnie funduszu zawsze można się zorganizować i utworzyć związki zawodowe, albo podpierdzielic faceta do jakiego PIPu albo jakoś tak, albo ....zmienić prace
![]()
![]()
![]()
- nie znam sie, ale to chyba łatwe
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):adrianee36 napisał(a):zakład zatrudniający powyżej 25 osób powinien utworzyć fundusz socjalny.
![]()
![]()
Adrianie, a dlaczego na święta nie robisz promocji na stal do samochodów i nie klepiesz kowadeł za 150 zeta za sztukę - wszak to święta ?.... ja poproszę trzy sztuki od razu , do koszyczka
![]()
a odnośnie funduszu zawsze można się zorganizować i utworzyć związki zawodowe, albo podpierdzielic faceta do jakiego PIPu albo jakoś tak, albo ....zmienić prace
![]()
![]()
![]()
- nie znam sie, ale to chyba łatwe
Ja jebe...
Wojtuś z Pawełkiem znów w formię.
Pierwszy, scyzorykiem chrzczony pyta się o co chodzi w tych świętachDrugi raczy nas wykładem o wynagrodzeniach dla pracowników....
blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):
Ja jebe...
Wojtuś z Pawełkiem znów w formię.
Pierwszy, scyzorykiem chrzczony pyta się o co chodzi w tych świętachDrugi raczy nas wykładem o wynagrodzeniach dla pracowników....
A jakie Ty, Grzegorzu wszystkowiedzący masz zdanie na ten jakże drażniący Cie jak widzę temat ...? Może taki, że: nie , bo nie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości