Witamy ! |
---|
|
brum napisał(a):Temat zamknięty bo? Wg zrobiłeś coś czy tylko piszesz?
brum napisał(a):Temat zamknięty bo? Wg zrobiłeś coś czy tylko piszesz?
RudeBoy napisał(a):A ja od początku wiedziałem, że tak będzie
Galus napisał(a):Bo ja dalej tematu rozwijać nie będę. Koszta utrzymania przedniego zawieszenia są zbyt duże i wymiana wszystkiego co 3 mc już mnie drażni.RudeBoy napisał(a):A ja od początku wiedziałem, że tak będzie
Tak ty wiesz wszystko najlepiej. Wymieniać części z jednej na drugą potrafi każdy średnio rozgarniony. Pochwal się jakąś swoją autorską modyfikacją. Krytykujesz wszystkich i w każdym temacie. Cwaniak z miodem w uszach.
Właśnie przez takich jak TY niema i nie będzie tu opisu ani zdjęć.
RudeBoy napisał(a): to mi pisałeś, że jestem cwaniak i gówno wiem i w dupie byłem i gówno widziałem.
Galus napisał(a):RudeBoy napisał(a): to mi pisałeś, że jestem cwaniak i gówno wiem i w dupie byłem i gówno widziałem.
I nadal tak myślę. I jeszcze kilka innych rzeczy ale to pewnie też już wiesz..........
wedkarz napisał(a):Zrobił
ali napisał(a):wedkarz napisał(a):Zrobił
Nie widać, nic poza fochami
Sovviet napisał(a):Poprostu wrzuc 1 zdjecie na ktorym cos kolwiek widac i zaspokoisz ciekawosc wszystkich:)
RudeBoy napisał(a):Jak przerabiać to już konkretnie.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... D94uZPKQcA
cinek1983059 napisał(a):komplet zawieszenia na jedną stronę jest wart tyle co moja frota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości