Witamy ! |
---|
|
sebano79 napisał(a):Piątas, jak sprawuje się u ciebie płyn wspomagania w układzie sprzęgła? Planuję odwalić podobny "numer". Walczę z tym układem już kilka miesięcy a i tak muszę stopą pedał odciągać. Rozbierałem wysprzęglik ze 3 razy , podobnie pompa. Nowe gumki, płyn wymieniony dwa razy. Wszystko odpowietrzone na różne sposoby, płyn przetaczany w obiegu zamkniętym itp, itd. Stawiam na pompkę i choć nowa kosztuje ok. 100zł to chciałbym jeszcze przełożyć ten wydatek. Dopiero co wymieniłem łożyska przód, uszczelniacze, tarcze, klocki. Całość około 1000zł. Do tego cieknie znowu chłodnica ( i to we froci grand gitarze), więc ta stówka mi się przyda...
sebano79 napisał(a):No właśnie, innych nie znalazłem. Niestety Piątas nie odpisuje. Zamawiam nowe gumki. Może ostatnio coś sknociłem i dlatego przepuszczają. A jak nic to nie da to leję olej ! Dzięki za info! Zamierzałem kupić tą pompę z TRW. Może jeszcze zapytam w serwisie. Jak brałem części do remontu koła to na wszystkich pod naklejkami GM były naklejki ISUZU i Made in Japan
sebano79 napisał(a):Póki co zamówiłem reperaturki autofrenu. Zobaczymy.
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości