Ze względów organizacyjnych termin wyjazdu uległ nieznacznej zmianie 01.07.2017 - 09.07.2017 . Proszę zgłaszać ewentualne uwagi odnośnie terminu

Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):No ja bym pewnie jechał ale...
... termin to nie wiem bo miesiąc później na wakacje trzeba jechać a wozy znów zmęczone wrócą z Ukrainy![]()
Co do zwiedzania to rozumiem, że chciałeś gdzieś tam na Podole cisnąć? No niby fajnie... ale nudno![]()
Trzeba koniecznie zrobić przy dobrej widokowo pogodzie ten odcinek od przełęczy Toruńskiej do Wołowca.
blublu1 napisał(a):Helou wszystkim. Jako, że mamy już prawie rok 2017 i większość z nas jakoś tam planuje urlopy, rozpoczynamy wątek letniej Ukrainy. Ci z Pań i Panów, którzy byliby chętni na wyjazd proszeni są o wypowiedzenie się w kwestii terminu. Wstępnie proponuje termin 24.06.2017 - 02.07.2017 . Tym razem wpadł mi do głowy pomysł, aby zostawić góry z boku i bardziej skupić się na zwiedzaniu. Generalnie do zobaczenie zamki, klasztory itp. - generalnie zabytki byłych polskich terenów - wszystko na Podolu. Oczywiście przejazd pomiędzy, będzie obfitował w odcinki mniej lub więcej off-roadowe , jak to na Ukrainie - drogi to jedna wielka niewiadoma. Jako, że jedziemy w lecie - spanie przewiduje na dziko .
pisu22 napisał(a):No ja bym sie pisał z Kaśką i może byc zwiedzanie połączone z tyraniem tak 70offu/30 byłoby super tylko że ona ma rok szkolny do końca czerwca więc termin o powiedzmy tydzień później byłby lepszy. Jeśli jednak się uprzecie to my nie damy rady
-- Dodano 29 gru 2016 18:49:54 --RudeBoy napisał(a):No ja bym pewnie jechał ale...
... termin to nie wiem bo miesiąc później na wakacje trzeba jechać a wozy znów zmęczone wrócą z Ukrainy![]()
Co do zwiedzania to rozumiem, że chciałeś gdzieś tam na Podole cisnąć? No niby fajnie... ale nudno![]()
Trzeba koniecznie zrobić przy dobrej widokowo pogodzie ten odcinek od przełęczy Toruńskiej do Wołowca.
To ten odcinek gdzie turbo zakończyło żywota?
przemia napisał(a):To nie tak... czy auto na AT bez wyciągarki ma się co wybierać czy raczej nie?
adrianee36 napisał(a):nie ma sensu tam jechać na AT .
Nie ma tam Ciepło ali, jak zrobicie spanie w górach, to nawet w lipcu sierpniu , możesz niezle zmarznąć, wiec porządne spiwory obowiazkowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości