| Witamy ! | 
|---|
| 

| 

Najlepiej z rozpęduOdoll napisał(a):bierz przyczepke , będzie gdzie zapakować Adriana motur

przemia napisał(a):No ale Adriana moto to najwyżej w częściach będzie można zapakować...

kolasz napisał(a):To my narazie mamy zrobione
Przewody hamulcowe bez ABS i korektora
Dwa akumulatory zregenerowany alternator
Bagażnik dachowy

jrzeuski napisał(a):przemia napisał(a):No ale Adriana moto to najwyżej w częściach będzie można zapakować...
Sugerujesz, że nie wytrzyma trudów tej podróży?

A ja dalej uważam, że to tylko kwestia odpowiedniego rozpędu...przemia napisał(a):jrzeuski napisał(a):przemia napisał(a):No ale Adriana moto to najwyżej w częściach będzie można zapakować...
Sugerujesz, że nie wytrzyma trudów tej podróży?
Nie. W całości nie wejdzie.

jrzeuski napisał(a):A ja dalej uważam, że to tylko kwestia odpowiedniego rozpędu...

adrianee36 napisał(a):jrzeuski napisał(a):A ja dalej uważam, że to tylko kwestia odpowiedniego rozpędu...
pewnie ze tak, mało to przypadków ze motocyklista przecina samochód na półkwestia rozpędu

Pawka13 napisał(a):Widzę, że zostałem wspomnianyNa Ukrainie było zajebi....... więc nie pozostaje mi nic innego jak doposażyć moje Pajero i jak wszystko uda się pogodzić to jadę z Wami

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości