| Witamy ! | 
|---|
| 

| 

pisu22 napisał(a):]
Następnym razem trzeba tam latem uderzyć

ali napisał(a):pisu22 napisał(a):]
Następnym razem trzeba tam latem uderzyć
Wtedy to może i j bym się zabrał.
M&J napisał(a):Czy nie powinno w dwie strony stawiać taki sam opór?
klejnus napisał(a): czy faktycznie frota to na wyprawowje zły pomysł?

adrianee36 napisał(a): ty to juz 3 raz tam próbujesz sie wybrac....
-

ali napisał(a): a sam najczściej z boku jeździsz :p

RudeBoy napisał(a):Nie ma złej pogody na off-road tylko załogi niewystarczająco twarde.

RudeBoy napisał(a):Nie ma złej pogody na off-road tylko załogi niewystarczająco twarde.

ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Nie ma złej pogody na off-road tylko załogi niewystarczająco twarde.
Masz rację, ja jednak preferuję temperatury od 10 w górę

RudeBoy napisał(a):ali napisał(a):RudeBoy napisał(a):Nie ma złej pogody na off-road tylko załogi niewystarczająco twarde.
Masz rację, ja jednak preferuję temperatury od 10 w górę
To najlepiej w domu przy kaloryferze

klejnus napisał(a):No to widzę ładnie twoja ucierpiała. I tak szczerze to źle przygotowanie samochodu czy faktycznie frota to na wyprawowje zły pomysł?
 wydaje mi się że odkręcenie się śrub i przebicie osłony przegubu to raczej nie są jakieś poważne awarie. To że buda pękła przy poduszce to kwestia tego że te auta mają już trochę lat i są w niektórych miejscach skorodowane poza tym na takich wyjazdach auta dostają na prawdę w dupę nie tylko w ekstremalnym terenie ale też na dojazdówkach po "asfalcie". Przypuszczam ze co najmniej połowa aut z forum rozpadła by się po przejechaniu 50 km po pseudo asfalcie pomiędzy dwoma wioskami. Czy Frontera jest samochodem wyprawowym, pewnie nie ale jak większość użytkowników nie mam 80 tyś na prawdziwą wyprawówke np. Toyota HDJ80 ale uważam że za tak małe pieniądze nie ma lepszego samochodu w taki teren. 

adrianee36 napisał(a):pozatym jazda 2.0 w ostrym terenie to niezła zabawai mozna Disco zawstydzić nie raz

blublu1 napisał(a):przypominam Ci nieśmiało , jak to wracałeś z Albanii ze sklepanymi na płasko sprężynami
blublu1 napisał(a):
Aaa ten no ...silnik se dzis umyłem w końcu

adrianee36 napisał(a):blublu1 napisał(a):przypominam Ci nieśmiało , jak to wracałeś z Albanii ze sklepanymi na płasko sprężynami
Oczywiscie siadła jedna ori 20letnia sprezyna, ale woz jak jechał prosto do albani tak samo wracał, a nie z kazdym kołem w inna strone![]()

blublu1 napisał(a):No nie wiem.... tym raze wróciłeś bez dwóch plasticzków

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości