Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):adrianee36 napisał(a):chwilowe niedyspozycje
Ta...
prawie osiwiałeś na tych wakacjach![]()
Auto sypało się jak choinka po trzech królach.
Argail75 napisał(a):Jak by nie patrzeć .. właśnie takie momenty podczas tej całej przygody was połączyły .
Argail75 napisał(a):Jak by nie patrzeć .. właśnie takie momenty podczas tej całej przygody was połączyły .
Łukasz12502 napisał(a):pomysł fajnytaka mała przestroga akurat z mojej okolicy i niedawno się to stało https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... XJ79AGeEFg
adrianee36 napisał(a):Niestety ale masz jakies 5-6 tys km do zrobienia. taniej i bezpieczniej wyjdzie samalotem.
FROTERKA napisał(a):...
Mimo poważnych obaw co do wytrzymałości naszego samochodu zdecydowaliśmy się w tym roku na wyjazd do Albanii. I nie żałujemy. Auto dało radę a widoki bezcenne. [...] Zrobiliśmy w sumie 4094 km.
Argail75 napisał(a):A jak tak z ciekawości ... ile planujesz wydać na tą całą "imprezę" ?
bart322 napisał(a):Gdzie sie podzial Wasz duch przygody? Sprzedaliscie razem z frotami???
adrianee36 napisał(a):No w sumie to tylko z frotami sa przygody,
a to sie amor upier... a to łozyska rozpadną, a to elektryka, a to zawieszenie z przodu sie rozsypie, a to silnik gotuje, a to cos przegnije i odpanie....
![]()
FROTERKA napisał(a): styl jazdy jest ciut inny od Waszego i nie gnam 70 km/h po dziurach zgodnie z teorią, że wtedy koło nie zdąży wpaść w dziurę
FROTERKA napisał(a):Już od jakiegoś czasu o tym myślę/marzę i mam nadzieję, że uda mi się wreszcie te plany/marzenia zrealizować
Co konkretnie?
Niskobudżetowy wyjazd do Hiszpanii (Barcelona, Malaga, Santiago de Compostela, zachód słońca nad oceanem)
Kiedy?
Maj lub wrzesień 2017 roku (trzy tygodnie).
Czym?
Frotą.
Macie jakieś uwagi, dobre rady, pomysły, hejt?
FROTERKA napisał(a):nie gnam 70 km/h po dziurach zgodnie z teorią, że wtedy koło nie zdąży wpaść w dziurę![]()
przemia napisał(a):A w Austrii czy Niemcowni nie będą się czepiać niehomologowanych przeróbek? Choćby niewymiarowych opon?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości