*kradne haslo od innego uzytkownika forum

Witamy ! |
---|
|
lysy napisał(a):Jak kupisz to kupie ci skrzynkę wódki, wiem tez ze się nie napije bo Ty z plebsem z Opla pic nie będziesz już wtedy......
adrianee36 napisał(a):marcin napisał(a):adrianee36 napisał(a):Znaczy się mahometanin ?
tak wojtek przekonał mnie ze jednak islam to dobra religia, bede miał 3 żony.
Odoll napisał(a):A czy ja nieśmiało mógłbym napisać że też bym był ciut zainteresowany ? Tylko nie wiem czy franca będzieno i czy kasa po wakacjach jakaś zostanie
adrianee36 napisał(a):e jak ali jedzie to chce to widzieczmiencie termin na tydzien później , moze juz nikt mnie na wesele nie zaprosi.
adrianee36 napisał(a):no jak nie sprzedam tego pomnika... ale myslałem ze wezmiesz mnie do siebie ...
blublu1 napisał(a):Teren na UA często jest naprawdę ciężki i wymagający dla samochodów.
blublu1 napisał(a):Nie pisze tutaj konkretnie do nikogo, ale były ostatnio załogi, które delikatnie mówiąc zaniedbały trochę naprawy i przygotowanie pojazdów przed wyjazdem i potem albo odbiły w połowie wyjazdu bo sie pojazd rozlatywał, albo modliły sie żeby dojechać do domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość