A poważnie.
Nie wiem czy to już było, ale całkiem fajny wynalazek do aut terenowych. Kolega przymierza się do takiego lakieru i zobaczymy jaki będzie efekt.
Na razie trochę info
http://raptor-polska.pl/o-produkcie/
Witamy ! |
---|
|
Sovviet napisał(a):Sam planuje pomalować tym cały samochód aczkolwiek nie ma w pobliżu lakiernikaktóry może mi powiedzieć jak to wyjdzie:)
Sovviet napisał(a):wlasnie niezbyt przechodzi
placisz 100zl za litr tzn 750ml farby i 250 ml utwardzacza.
Cale auto to w naszym wypadku 10 butelek liczac pomalowanie komory silnika iinnych szczegolow.
ciagle wychodzi 10zlza 100ml podczas gdy zwykly samochodowy plus lakier w granicach dwudziestukilku
paulo83 napisał(a):Zadałem pytanie w innym wątku o Raptora, a tu osobny wątek jemu poświęcony
W mojej Frotce blacharka wymagała poprawy-nowy próg, usuwanie wgnieceń, "wymiana" tylnej części podłogi. Po tych naprawach postanowiłem pomalować nadwozie właśnie Raptorem. Cena początkowo odstrasza, ale efekt jest niesamowity. W najbliższych dniach bede malował. Trochę doświadczenia blacharskiego i lakierniczego jest, więc koszty robocizny odpadająJestem ciekaw czy wyjdzie mi tak samo doborze jak pokazują youtuberzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości