Witamy ! |
---|
|
ar101 napisał(a):Dzięki to już coś. Niestety nie zmienia to faktu słabej dostępnościwłaściwie to żarnej...
brum napisał(a):Podciśnienie jest do wyrównywania ciśnienia. Kup całą listwe i tyle.
rufio1410 napisał(a):brum napisał(a):Podciśnienie jest do wyrównywania ciśnienia. Kup całą listwe i tyle.
Byłem w tesco i w obi i w castoramie ale nie mają listwy,teraz pojadę do juli,potem carrefure i lidl,(brum chłopie ogarnij się,chcesz aby wartość mojego pojazdu po zakupie listwy wzrosła o 100%.Pytanie wciąż aktualne,rozbierał ktoś oryginalny regulator ciśnienia paliwa? Jeżeli tak to piszcie.
brum napisał(a):Chłopie sam się ogarnij bo nie wiesz nawet co zrobić. Jeśli 200zl to dużo no to nie mam pytań.
tupek napisał(a):Dzisiaj oglądałem sobie swój piękny silnik i od tak odczepiłem przewód podciśnieniowy do regulatora paliwa na listwie a tam benzyna![]()
Odpaliłem bez wężyka i z regulatora wydobywa się paliwo.
Nie wiem na ile wierzyć poprzedniemu postowi czy da się sam regulator wymienić, bo jak nie to muszę kupić cała listwę.
-- 12 cze 2017 15:48:38 --
Regulator da się wymienić bez wywlekania całej listwy wtryskowej.
Dzięki uprzejmości użytkownika adambernal udało się uzyskać dokładniejsze informacje odnośnie szybkiej i bezproblemowej wymiany a także sprawny regulator ciśnienia paliwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości