Witamy ! |
---|
|
blublu1 napisał(a):Imienia nie pamiętam ale ma coś koło 20 lat![]()
![]()
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):Imienia nie pamiętam ale ma coś koło 20 lat![]()
![]()
pierwszy!
pisu22 napisał(a):RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):Imienia nie pamiętam ale ma coś koło 20 lat![]()
![]()
pierwszy!
rudy, nie kupuj kota w worku, no chyba że znacz tego kota...
-- Dodano 04 kwi 2016 21:24:50 --
a w ogole to ile bierzecie ukraińskiej waluty bo nie mam pojęcia a nie wiem jak z dostepnoscią w kantorach. może trzeba będzie zbierac caly miesiac
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Poleciałem dziś nowy paszport ogarniać bo obecny kończy mi się 7 czerwca. Rozpoznanie sytuacji w UA ambasadzie potwierdziło, że mnie nie wpuszczą na nim.
Termin odbioru nowego mam na 28 kwietnie
Idź już po 2 tygodniach , będzie gotowy. Ja tez miałem taki termin, a po 10 dniach był gotowy.
No podobno można na jakiejś stronce sprawdzić status sprawy.
RudeBoy napisał(a):Termin odbioru nowego mam na 28 kwietnie
pisu22 napisał(a):M&J napisał(a):Jest duża szansa że my też pojedziemy tylko musze urlop i most z tyłu załatwić.
Co do terminu nie lepiej by było wyjechać np 28.04 wieczorem?
Podajcie dokłądny czas wyjazdu kiedy wyjazd kiedy powrót bo musze załatwiać urlop i nie wiem w które dni
Maciek. Jechalbys z Justyną?
M&J napisał(a):pisu22 napisał(a):M&J napisał(a):Jest duża szansa że my też pojedziemy tylko musze urlop i most z tyłu załatwić.
Co do terminu nie lepiej by było wyjechać np 28.04 wieczorem?
Podajcie dokłądny czas wyjazdu kiedy wyjazd kiedy powrót bo musze załatwiać urlop i nie wiem w które dni
Maciek. Jechalbys z Justyną?
Jeżeli pojadę to raczej z Justyną.
adrianee36 napisał(a):Pisu tak serio to jedz z rodzina. Czego tam sie maja bac? Daj mi nr do zony przekonam ja zeby zmienila zdanie.
adrianee36 napisał(a):W miesiec dowodu nie zrobią ??
RudeBoy napisał(a):adrianee36 napisał(a):W miesiec dowodu nie zrobią ??
Nie. Dzwoniłem i mi powiedzieli, że na pewno w miesiąc się nie uda.
Tak, że różnie może być. Bo policja już drugi tydzien sprawdza czy nie kradzione. Mi to sprawdzenie zajęło 30 sekund.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość