adrianee36 napisał(a):Pierd%*l te ukraine jedz ze mna 30- 4 do hotel & spa nad piekny baltyk.
ARD, a co ty w tym spa robić zamierzasz?
Witamy ! |
---|
|
adrianee36 napisał(a):Pierd%*l te ukraine jedz ze mna 30- 4 do hotel & spa nad piekny baltyk.
adrianee36 napisał(a):Bede sie blotem okladac.
A wieczorem bede sie kąpać w morzu
RudeBoy napisał(a):Adrian...
Magda na 100% nie jedzie ze mną.
Masz tylko chęć wskakuj do mnie na prawy.
W Bałtyku na początku maja? Bezadrianee36 napisał(a): A wieczorem bede sie kąpać w morzu
blublu1 napisał(a):Wyjazd planujemy 30 kwietnia w sobotę , powrót tak kole weekendu następnego . Tak, że w poniedziałek 9 maja spokojnie można sie zapowiadać w swoich zakładach pracy
P.S. Ja osobiście nie dam rady wcześniej niż wczesnym rankiem w sobotę. Muszę gości pożegnać w piątek wieczorem, którzy do Nas zjezdzają
blublu1 napisał(a):Wyjazd planujemy 30 kwietnia w sobotę , powrót tak kole weekendu następnego . Tak, że w poniedziałek 9 maja spokojnie można sie zapowiadać w swoich zakładach pracy
P.S. Ja osobiście nie dam rady wcześniej niż wczesnym rankiem w sobotę. Muszę gości pożegnać w piątek wieczorem, którzy do Nas zjezdzają
M&J napisał(a):Jest duża szansa że my też pojedziemy tylko musze urlop i most z tyłu załatwić.
Co do terminu nie lepiej by było wyjechać np 28.04 wieczorem?
Podajcie dokłądny czas wyjazdu kiedy wyjazd kiedy powrót bo musze załatwiać urlop i nie wiem w które dni
RudeBoy napisał(a):Poleciałem dziś nowy paszport ogarniać bo obecny kończy mi się 7 czerwca. Rozpoznanie sytuacji w UA ambasadzie potwierdziło, że mnie nie wpuszczą na nim.
Termin odbioru nowego mam na 28 kwietnie
blublu1 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Poleciałem dziś nowy paszport ogarniać bo obecny kończy mi się 7 czerwca. Rozpoznanie sytuacji w UA ambasadzie potwierdziło, że mnie nie wpuszczą na nim.
Termin odbioru nowego mam na 28 kwietnie
Idź już po 2 tygodniach , będzie gotowy. Ja tez miałem taki termin, a po 10 dniach był gotowy.
adrianee36 napisał(a):A ty co tomek dalej z cala familia sie wybierasz czy sam ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości