Witamy ! |
---|
|
RudeBoy napisał(a):No jak wiemy ja na 99% swoim autem nie pojadę
Chyba, że udzielicie mi kredytu na 7.000 z ujemnym oprocentowaniem na przygotowanie auta
bart322 napisał(a):RudeBoy napisał(a):No jak wiemy ja na 99% swoim autem nie pojadę
Chyba, że udzielicie mi kredytu na 7.000 z ujemnym oprocentowaniem na przygotowanie auta
A masz juz co przygotowywac?
pisu22 napisał(a):A jeszcze lepszym terminem byłaby połowa czerwca bo w maju mam komunię chrześniaka
RudeBoy napisał(a):No jak wiemy ja na 99% swoim autem nie pojadę
blublu1 napisał(a):pisu22 napisał(a):A jeszcze lepszym terminem byłaby połowa czerwca bo w maju mam komunię chrześniaka
A najlepszym byłby lipiec, choć sierpień byłby .... a grudzień to ho ho![]()
![]()
Ja na chwile obecną nastawiam sie na maj ...
-- Dodano 16 lut 2016 21:26:10 --RudeBoy napisał(a):No jak wiemy ja na 99% swoim autem nie pojadę
A co chcesz przygotowywać ? Kup tedepinć , od ARDiana weźcie koła i ognia - przynajmniej zweryfikujesz pojazda bez nakładu zbyt dużych środków pieniężnych
RudeBoy napisał(a):blublu1 napisał(a):pisu22 napisał(a):A jeszcze lepszym terminem byłaby połowa czerwca bo w maju mam komunię chrześniaka
A najlepszym byłby lipiec, choć sierpień byłby .... a grudzień to ho ho![]()
![]()
Ja na chwile obecną nastawiam sie na maj ...
-- Dodano 16 lut 2016 21:26:10 --RudeBoy napisał(a):No jak wiemy ja na 99% swoim autem nie pojadę
A co chcesz przygotowywać ? Kup tedepinć , od ARDiana weźcie koła i ognia - przynajmniej zweryfikujesz pojazda bez nakładu zbyt dużych środków pieniężnych
Paaanie bez diflocka, bez osłon, bez zderzaka, bez wyciagarki...
Ja byłem już w Karpatach Ukraińskich o tej porze roku.![]()
Jak na razie samo "kupić" jest problemem.
pisu22 napisał(a):BLUBLU, no kurna w grudniu to byłby chyba najlepszy termin
RudeBoy napisał(a):Jak na razie samo "kupić" jest problemem.
adrianee36 napisał(a):mnie o ile by sie udało jechac to tez tylko termin 30-8
pisu22 napisał(a):ktoś inny też miał podobny pomysł
http://bezgranic4x4.pl/podroze-4x4/legiony/
ale cena
blublu1 napisał(a):pisu22 napisał(a):ktoś inny też miał podobny pomysł
ale cena
Z tego co wiem, równolegle z nami jedzie chyba z 2-3 imprezy komercyjne . Ale swoją drogą liczą sobie konkretne pieniądze. Ja to mysle ze za ich wpisowe , to oblecimy wyjazd i jeszcze spoooooro zostanie
pisu22 napisał(a):blublu1 napisał(a):pisu22 napisał(a):ktoś inny też miał podobny pomysł
ale cena
Z tego co wiem, równolegle z nami jedzie chyba z 2-3 imprezy komercyjne . Ale swoją drogą liczą sobie konkretne pieniądze. Ja to mysle ze za ich wpisowe , to oblecimy wyjazd i jeszcze spoooooro zostanie
Paweł, zamykaj listę. kto się zgłosi po terminie będzie musial zabulić tysiaka.
może wtedy chełmski lordowóz w końcu wyjedzie z garażu
adrianee36 napisał(a):Lordowoz odpada na 100% ,jade do spa. Dobrej zabawy zycze, i czekam z niecierpliwoscia na foty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości