Witamy ! |
---|
|
Semir napisał(a):Firma może się wyłgać że nie poprawny montaż nie przeprowadzony przez nich i![]()
Kolega miał tak z turbiną i gwarancję szlag ftrafił.
bart322 napisał(a):No dal nowy silikon na tym deklu, co sie pompe ustawia
zibi187 napisał(a):...
Oświeć mnie bo nie trybię
RudeBoy napisał(a):Jeżeli ten samochód gaśnie w czasie jazdy, masz błąd pompy jakiś 16XX (dokładnie jaki)?
- To na 99% pompa jest zwalona.
Dla formalności możesz sobie jeszcze czujnik obrotów wału sprawdzić/podmienić... ale nawet z padniętym tym czujnikiem auto będzie odpalać i silnik będzie się kręcił choć kulawo.
Czy po regeneracji pompy dostałeś wydruk z maszyny do kalibracji pompy?
zibi187 napisał(a):RudeBoy napisał(a):Jeżeli ten samochód gaśnie w czasie jazdy, masz błąd pompy jakiś 16XX (dokładnie jaki)?
- To na 99% pompa jest zwalona.
Dla formalności możesz sobie jeszcze czujnik obrotów wału sprawdzić/podmienić... ale nawet z padniętym tym czujnikiem auto będzie odpalać i silnik będzie się kręcił choć kulawo.
Czy po regeneracji pompy dostałeś wydruk z maszyny do kalibracji pompy?
Poza fakturą nic nie otrzymałem. Zgodnie z prawem owa faktura jest gwarancją.
Czujnik obrotów wału mam nowy.
ali napisał(a):Pompa pada z jakiegoś powodu, jesli nie usuniesz przyczyny to nic nie da regeneracja.
ali napisał(a):No widzisz, a jak pisałem to zlałeś postaali napisał(a):Pompa pada z jakiegoś powodu, jesli nie usuniesz przyczyny to nic nie da regeneracja.
jrzeuski napisał(a):To chyba najdroższa wtyczka o jakiej słyszałem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości