Witamy ! |
---|
|
szymon.ha napisał(a):I robisz po 16-20h wiec na co ci mieszkanie i defender?
drech napisał(a):Mamy otwarte granice. Skoro tu jest tak źle, to po co tu siedzicie? Świat na Was czeka, malkontenci!
ali napisał(a):za 15 lat nasze głowy ponabijają na płoty muzułmanie którzy nas zaleją więc nie ma co martwić się o przyszłość...
ali napisał(a):za 15 lat nasze głowy ponabijają na płoty muzułmanie którzy nas zaleją więc nie ma co martwić się o przyszłość...
drech napisał(a):Rudeboy skoro jest tak źle, to napisz nam proszę czego Ci brakuje w tym naszym drogim kraju. Cały budżet domowy zżerają Ci rachunki za gaz i prąd? Ja więcej wydaję na paliwo niż płacę za te media, więc nie wiem w czym problem.
Nie sądzę żeby państwo zapewniło mi jakąkolwiek emeryturę jeżeli w międzyczasie nie dojdzie do przewrotu/rewolucji/wojny i również nie widzę w tym problemu.
Ksenofobią się brzydzę.
Aha, byłem w Irlandii w jej złotych czasach. Szybko zdecydowałem się na powrót. Ale może ja za głupi byłem
jrzeuski napisał(a):To państwo da się zmienić tylko karabinem i dynamitem. Myślę, że po wywieszeniu na latarniach paruset szyszek reszta zacznie się tak bać, że albo wyemigruje albo zacznie być ludźmi. Pytanie tylko kto ma tego dokonać skoro ci, którzy dostrzegli ten cały syf woleli sami wyjechać niż z tym walczyć.
jrzeuski napisał(a):To państwo da się zmienić tylko karabinem i dynamitem. Myślę, że po wywieszeniu na latarniach paruset szyszek reszta zacznie się tak bać, że albo wyemigruje albo zacznie być ludźmi. Pytanie tylko kto ma tego dokonać skoro ci, którzy dostrzegli ten cały syf woleli sami wyjechać niż z tym walczyć.
jrzeuski napisał(a):To państwo da się zmienić tylko karabinem i dynamitem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość