Witamy ! |
---|
|
szymon.ha napisał(a):Wlasnie na odwrot. Gdy bedzie duze kolo i malo powietrza, to amor chocby mial 100% to wykaze pewnie ze nie sprawny.
RudeBoy napisał(a):szymon.ha napisał(a):Wlasnie na odwrot. Gdy bedzie duze kolo i malo powietrza, to amor chocby mial 100% to wykaze pewnie ze nie sprawny.
Szymonku jest dokładnie odwrotnie.
Duże koło 0,6 bara i masz gwarancje że nawet bez amora badanie wyjdzie pozytywnie.
brum napisał(a):Normalne to jest na stacjach i nie jest to wyznacznik.
Założysz nowe i na stacji wyjdzie 60%
RudeBoy napisał(a):Dlatego całe to badania amorów na stacjach diagnostycznych to jest pic na wodę
kucman22 napisał(a):koledzy podepne sie pod temat... sprawa wyglada tak iz zaopatrzylem sie w ironmanyna tyl do longa A (ucho - ucho). juz sie cieszylem ze zaloze i polatam ale okazało sie ze otwory monrazowe w tulejkach nie pasuja...a mianowicie gorna tulejka ma za mały otwor natomiast dolna tulejka amotyzatora jest cholernie za duza
ktos mi doradzi jakies rozwiazanie co powinienem zrobic? tylko kupno innych amorow nie wchodzi w gre.
kucman22 napisał(a):koledzy podepne sie pod temat... sprawa wyglada tak iz zaopatrzylem sie w ironmanyna tyl do longa A (ucho - ucho). juz sie cieszylem ze zaloze i polatam ale okazało sie ze otwory monrazowe w tulejkach nie pasuja...a mianowicie gorna tulejka ma za mały otwor natomiast dolna tulejka amotyzatora jest cholernie za duza
ktos mi doradzi jakies rozwiazanie co powinienem zrobic? tylko kupno innych amorow nie wchodzi w gre.
riko napisał(a):kucman22 napisał(a):koledzy podepne sie pod temat... sprawa wyglada tak iz zaopatrzylem sie w ironmanyna tyl do longa A (ucho - ucho). juz sie cieszylem ze zaloze i polatam ale okazało sie ze otwory monrazowe w tulejkach nie pasuja...a mianowicie gorna tulejka ma za mały otwor natomiast dolna tulejka amotyzatora jest cholernie za duza
kucman i dopasowałeś jakieś amorki do autka??
orientuje się ktoś jakie są średnice wew tulejek w amorkach tylnych góra/dół?? zawias na resorku
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość