Teraz chcą pozwolić burmistrzowi, sołtysowi czy innemu lokalnemu wataszce władze nad wolnością przemieszczania się obywateli
http://www.leftlane.pl/lut15/71-proc-sa ... miast.html
Trzeba jakoś to opotestować!!!!
Witamy ! |
---|
|
Odoll napisał(a):Ja nie będe potestował , mi się ten pomysł podobuje . Masz trupa to go zezłomuj a jak cie nie stać na lepszy to dojeżdżaj do przedmieścia i wsiadaj w komunikacyje miejską a nie trujesz mi przed domem swoim złomem . odpal sobie na podwórku i rure wydechową doprowadź do domu/mieszkania , ja twoich spalim wąchać nie chcę . Muj samochód rodzinny spełnia normy spalin a starym dizlem unikam miast jak tylko mogę
Odoll napisał(a):Ja nie będe potestował , mi się ten pomysł podobuje . Masz trupa to go zezłomuj a jak cie nie stać na lepszy to dojeżdżaj do przedmieścia i wsiadaj w komunikacyje miejską a nie trujesz mi przed domem swoim złomem . odpal sobie na podwórku i rure wydechową doprowadź do domu/mieszkania , ja twoich spalim wąchać nie chcę . Muj samochód rodzinny spełnia normy spalin a starym dizlem unikam miast jak tylko mogę
Odoll napisał(a):... jak cie nie stać na lepszy to dojeżdżaj do przedmieścia i wsiadaj w komunikacyje miejską a nie trujesz mi przed domem swoim złomem ...
spas napisał(a): Hasełka o ekologii, to żałosna zasłona dymna dla idiotów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości