Pawel napisał(a): znam kilku użytkowników, którym to się przytrafiło...
Ty mnie swoją bandą nie strasz
A tak na poważnie to też znam kilku gości co raczej za biurkiem w pracy nie siedzą i używają zamiennie tylko dwóch fonów : samsunga solida 2710 i motorolle DEFY . Może to nie jest najwyższa półka wydajnościowa ale na pewno najwyższa wytrzymałościowa . Sam osobiście też posiadam obydwa modele i złego(prawie) słowa o nich nie powiem . Nie jestem osobą która przesadnie dba o rzeczy , używam ich zgodnie z przeznaczeniem a nie chucham na nie . Solida testowałem ( w granicach rozsądku ) a i bez testów łatwego życia nie ma u mnie i jest NIEZAWODNY . Motka DEFY miała lżej bo poza próbą wody i błota nie katowałem jej , ale i nie pieściłem się z nią (żadnych futeralików i tym podobnych wynalazków ) i też spisuje się nieźle , ale jak to fon z systemem jest już lekko zamulona , z tym sobie można poradzić robiąc restart systemu . Osobiście polecam oba modele , samsung prosty i niezawodny ale masz co masz i NIC nie dodasz a DEFY wytrzymała , można instalować aplikacje ale kosztem wydajności .
Ps. Moja mama też używa solida 2710 , pracuje w ogrodnictwie i nie wyobraża sobie innego fona do pracy w terenie