Herbasznapisał(a):A ja bym chcial Frontere 2.0 na MT 31 z liftem 2 zaspawanym przednim mostem... i zdać prawko
w sobote mam drugie podejscie
to nie pozostaje nic innego jak życzyć ci tylko powodzenia i kupna wymarzonej froty(nie koniecznie 2.0
| Witamy ! |
|---|
|
|
Herbasznapisał(a):A ja bym chcial Frontere 2.0 na MT 31 z liftem 2 zaspawanym przednim mostem... i zdać prawko
w sobote mam drugie podejscie

smike napisał(a):
69.000$

Właśnie na szrocie "za rogiem" znalazlem kompletny silnik VM. Siedzi jeszcze w Fordzie Scorpio, który przyjechał o własnych siłach. Wyjmą mi go na poniedzialek. A teraz najlepsze: cena za silnik z całym osprzętem to 700zł 

. Pompa wody identyko. Alternator ja mam nad pompą paliwa a Scorpio poniżej, tam gdzie u mnie pompa wspomagania. Nie bylo wisko, ale caly ten moduł jest opcjonalny, dokrecany do bloku, bo go u siebie zdejmowalem. Deszcz lal to nie zagladalem głęboko czy jest tam kompresor klimy (w moim rozlecialo sie elektrosprzeglo).

Wezme aku, butelkę z ropa, przewody i moze go uruchomie, o ile znajda kluczyki, bo bez tego immo nie odblokuje.
jrzeuski napisał(a):Wezme aku, butelkę z ropa, przewody i moze go uruchomie, o ile znajda kluczyki, bo bez tego immo nie odblokuje.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości