Witamy ! |
---|
|
FROTERKA napisał(a):To ja w temacie - progi w naszej zrobiły się ażurowe.Wzór nieregularny.
No i 100zł na przeglądzie oszczędzone, bo i tak nie dadząali napisał(a):FROTERKA napisał(a):To ja w temacie - progi w naszej zrobiły się ażurowe.Wzór nieregularny.
Nie ma co narzekac, samochód lżejszy = spalanie mniejsze
FROTERKA napisał(a):To ja w temacie - progi w naszej zrobiły się ażurowe.Wzór nieregularny.
jrzeuski napisał(a):Znowu Blood zarobi, te progi to żyła złota
klejnus napisał(a):To ja sie w końcu pożalę może mi ulży bo dziś to już całkiem siadłem psychicznie. Kupiłem frotke w średnim stanie po swapie silnika. Średni stan to raczej zewnętrznie bo silnik ładnie chodził. Była jazda w terenie było cacy byłem zadowolony .Robiłem jakieś drobnostki w elektryce itd itp. Dałem jej w palnik w terenie i ją zagotowałem why? czujnik odłączony od wentylatora no i był tez nie sprawny. Zostało to zrobione ale waliło mi spaliny w układ chłodzenia. Podczas jazdy na postoju zauważyłem ze leje mi się woda z silnika., Rozszczelnił sie układ. Wzięliśmy się za naprawę tego. Ale mi sie zachciało kręcić kołem od silnika.... Zrobione miejsce wycieku czas na odpalenie brak efektów. Diagnoza przeskoczyło na rozrządzie i poszła głowica. Zakpiłem 2 zamontowaliśmy i próba. Problemy z ciśnieniem oleju.... Ciśnienie chwytało dopiero bo daniu 4-6tys obrotów i było ok. Diagnoza zablokowany zawór na pompie przez jakiś granulat z głowicy. Czyszczenie zmienia oleju i igła wszystko gra. Dziś pojechałem sie przejechać koło jeziora. trafiłem na kolegę zakopanego wiec chciałem mu pomóc zacząłem zawracać i bach drzewo... Poszła szyba i klapaale to nic w międzyczasie zaczęło coś stukać w silniku. Zgasiłem go i zostawiłem na chwile. Odpalanie i po chwili stukot i silnik zdechł nie idzie już odpalić :/ Stawiam że siadła/y panewki. JUz nie mam siły najchętniej bym go sprzedał ale to bez sensu bo kilka tys w plecy będę. Juz nawet nie wymieniam tego,że wymieniłem pzepływke żarówki kable świece itd itp. Bez sensu to wszystko
![]()
Zula napisał(a):Teraz ja się pożalę...
Widzieliście nowego Cherokee?
wedkarz napisał(a):To ja Wam wszystkim odpowiem![]()
Nie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość