Witamy ! |
---|
|
ali napisał(a):No własnie te uszczelniacze to problem, jak szukałem to spotkałem tylko jedne gdzies w polsce i po chorej cenie. Ale moze przez rok cos sie poprawiło więc czekam na info
tiger napisał(a):ali napisał(a):No własnie te uszczelniacze to problem, jak szukałem to spotkałem tylko jedne gdzies w polsce i po chorej cenie. Ale moze przez rok cos sie poprawiło więc czekam na info
to jak sobie poradziłeś??
jrzeuski napisał(a):Pisałem, że kielich z blachą da się wyjąć z mostu po odkręceniu od ramy.
tiger napisał(a):jrzeuski napisał(a):Pisałem, że kielich z blachą da się wyjąć z mostu po odkręceniu od ramy.
Racja ja tylko potwierdzam że miałeś rację.
Z innej beczki przy okazji chcę wymienić łożyska w kole z przodu, czy to są 32009 oraz 32008. Bo jeszcze koła nie rozebrałem, a skoro będę jutro w sklepie to bym kupił.
jrzeuski napisał(a):Ja chyba mam te bebechy w garażu. Wrócę z urlopu to sprawdzę, ale na pewno wyjmowałem tę zębatkę, którą łączy półoś i kielich, bo wstawiałem swoją długą półoś z A i w komorze przesuwki mam pusto.
eric napisał(a):Zawsze mozesz przedni most zostawic w garazu
Powrót do Układ przeniesienia napędu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości