Semir napisał(a):... Nie mam też NK czy jakich kolwiek innych takich wynalazków i nie chce mieć...
Semir ... przecież nikt Ci nie każe zakładać konta na Fejsie po to żeby pozerkać

Strona jest widoczna bez logowania: www.facebook.com/OpelFF

Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
Semir napisał(a):... Nie mam też NK czy jakich kolwiek innych takich wynalazków i nie chce mieć...
JJKILLER napisał(a):ali napisał(a):...na dzien dzisiejszy bez FB trudno istnieć.
Błagam Cię ali, nie rób scen...
Bez FB da się żyć lepiej niż z nim. Ja nie mam FB i nie boję się że ktoś mnie za jakieś foto do sądu szarpnie. Znam ludzi co mają po 1000 znajomych na FB, a nie wychodzą z domu na krok, Ja nie mam FB a codziennie spotykam się ze znajomymi, co piątek spotkania co najmniej z 30 znajomych, w knajpach, na strzelnicach, wyjazdach... Więc proszę Cię...
FB to uzależnienie. a każdą chorobę da się leczyć.
ACIK napisał(a):Semir ... przecież nikt Ci nie każe zakładać konta na Fejsie po to żeby pozerkać
Markon napisał(a):JJKILLER napisał(a):ali napisał(a):...na dzien dzisiejszy bez FB trudno istnieć.
Błagam Cię ali, nie rób scen...
Bez FB da się żyć lepiej niż z nim. Ja nie mam FB i nie boję się że ktoś mnie za jakieś foto do sądu szarpnie. Znam ludzi co mają po 1000 znajomych na FB, a nie wychodzą z domu na krok, Ja nie mam FB a codziennie spotykam się ze znajomymi, co piątek spotkania co najmniej z 30 znajomych, w knajpach, na strzelnicach, wyjazdach... Więc proszę Cię...
FB to uzależnienie. a każdą chorobę da się leczyć.
a ja z domu nie wychoodze bo nie mam takiej możliwośc spotkać sie ze znajomymi bo pracuje 7dni w tygodniu a jak wracam, pracuje w domu wolny czas 6h musze podzielić na rodzinę i sen więc fejs to jedny kontakt
JJKILLER napisał(a):w knajpach, na strzelnicach, wyjazdach... .
Semir napisał(a):]nie róbmy bałagany teraz "chłopakom" w temacie. Można założyć w Hydeparku temat o FB czy NK i podzielić się opiniami.
JJKILLER napisał(a):, co piątek spotkania co najmniej z 30 znajomych, w knajpach, na strzelnicach, wyjazdach... Więc proszę Cię...
ali napisał(a):JJKILLER napisał(a):, co piątek spotkania co najmniej z 30 znajomych, w knajpach, na strzelnicach, wyjazdach... Więc proszę Cię...
w sumie też jesteś uzależniony![]()
jrzeuski napisał(a):Chcesz powiedzieć, że tylko po to miałbym sobie zakładać konto na FB?![]()
![]()
jrzeuski napisał(a):Chcesz powiedzieć, że tylko po to miałbym sobie zakładać konto na FB?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości