| Witamy ! | 
|---|
| 

| 

??
picasaweb
 kierowców  
 stanowczo NIE. Jak coś trzeba sprawdzić się alkomatem przed drogą aby  

eric napisał(a):Już mozna trenować wieczorny wokal.
Jest na czym się wzorować -> http://youtu.be/YTcYqLKfuac

Chciałam również podziękować Sponsorom oraz Wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób pomagali. Myślę, że wszyscy jesteśmy zadowoleni, a jakieś drobne niedociagnięcia nie wpływają na super pozytywny obraz zlotu. Stali bywalcy zadowoleni jak zwykle, a nowym, mam nadzieję, się spodobało i będą na kolejnych.  

Tereny super, turystyk z momentami generalnie prosty, ale wąwóz ekstra. za to na trakt jeszcze zamierzamy wrócić w jakiś weekend, szkoda że dziś nie udało nam się tam wybrać.

Zula napisał(a): za to na trakt jeszcze zamierzamy wrócić w jakiś weekend, szkoda że dziś nie udało nam się tam wybrać.
!

adrianee36 napisał(a):
Ps. komu wystawic rachunek za pogiete amorki , urwana line w wyciagarce ,to odpadajace kolo z tylnego mostu i lawete ?
przemia napisał(a):Komu mam wystawić rachunek od blacharza za dzwona?

no wyjechała półoska, naszczescie przy bardzo małej predkosci i skapłem sie zanim koło odpadło, ale i tak widok koła wystajacego z 40cm ponad norme nie był ciekawy. zjechałem na pobocze, 1.5km z buta do domu , wiec lajcik, kumpel lewta mi przywiózł auto pod domRudeBoy napisał(a):Ale to już On Wam opowie

Powrót do IX Zlot OFF, 2014, Janów Lubelski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość