Ale napisz, w czym problem. Całość , oprawa z kloszem są mocowane do nadwozia chyba 4ma wkrętami - 2 z boku i 2 od spodu. Natomiast jeśli "odeszła" Ci część "kolorowa", będąca kloszem od reszty, to jest to podobny przypadek, jak w lampie migacza przedniego, gdzie klosz (przynajmniej w wersji A) jest klejony i nagminnie odpada. Ja przykleiłem to klejem silikonowym w tubce i od 3 lat mam spokój. Znaczy posiadam nieodpadłe klosze migaczy. A przeszły wiele. Pozdro
Nie wiem jak w "B" ale w a tylna lampa składa się z klosza i oprawy żarówek i mocowana jest na 4 śruby(nie są klejone). Tylko jest pytanie czy A i B mają takie same lampy
Program, którym dysponuje, wykazuje rozbieralnosc lampy tylnej w modelu A, co juz przetestowalem, ale nie pokazuje nic takiego dla modelu B. Czyli pozostaje metoda dođwiadczen. Sorry, ale mi sie wlaczyla balkanska klawiatura, bo pisze jednoczesnie z nimi. Niech sie wypowiedza wlasciciele modeli B.
Więc po rozpoznaniu przeprowadzonym prze mnie, stwierdziłem że na 99,5% jest to jednolita całość. Zrobiłem tak jak napisał Balkandriver Mam nadzieje że nie odpadnie.
Właśnie rozwaliłem tylną prawą lampę we Frocie B, sport. Na allegro pokazują mi się tylko lampy od longa. Czy ktoś się orientuje czy to jest taka sama lampa. Na zdjęciu wygląda identycznie, ale nie jestem pewien. W necie nigdzie niema rozbicia przy tych lampach na sporta i longa.
Sama lampa jest taka sama. Nie wiem jak ma się ten dodatek pod nią. Ten imitujący karoserię. Daj znać jak coś, będę dziś wieczorem (wtorek 15 .11) w Ostrowcu to zobaczymy czy pasuje