renowator napisał(a):Oglądałem zdjęcia z Janowa i doszedłem do wniosku, że zaszła jakaś pomyłka bo ja mam opla frontere a nie łódż podwodną
Ojj nie doceniasz auta swego
Witamy ! |
---|
|
renowator napisał(a):Oglądałem zdjęcia z Janowa i doszedłem do wniosku, że zaszła jakaś pomyłka bo ja mam opla frontere a nie łódż podwodną
brum napisał(a):Gdzie są te trzy gwiazdki?
mody1 napisał(a):renowator napisał(a):Oglądałem zdjęcia z Janowa i doszedłem do wniosku, że zaszła jakaś pomyłka bo ja mam opla frontere a nie łódż podwodną
Trasa turystyczna jest przejezdna dla samochodów seryjnych na szosowych oponach,
Nie ma odcinków rysujacych/krzaki, drogi polne i leśne
brum napisał(a):Mnie tylko śmieszy że to są trzy gwiazdki
renowator napisał(a):Nie zrozumcie mnie źle. Ja nie trzęsę się o lakier a i błota nie pękam. Puki co mam tylko jednosezonowe zimówki i zapał do taplania się w błocku.
brum napisał(a):mi o wystrój chodzi
mody1 napisał(a):Jeśli będą wolne pokoje to nie będzie problemu, ale ośrodek może sprzedać niezarezerwowane.
Hmm, jak do kałuży do kostek potrzebujesz łodzi podwodnej, to ja mam batyskafrenowator napisał(a):Oglądałem zdjęcia z Janowa i doszedłem do wniosku, że zaszła jakaś pomyłka bo ja mam opla frontere a nie łódż podwodną
Bywałem już w pensjonatach dwugwiazdkowych, gdzie wyposażenie i wystrój było o niebo lepsze. A co do samej ilości przyznanych gwiazdek, to oprócz spełnienia formalnych wymogów ich przyznanie dodatkowo kosztuje. W rozmowie z jedną właścicielką takiego przybytku wyszło, że nie opłaca się jej brać więcej gwiazdek, choć kwalifikacje lokal spełnia, bo musiałaby podnieść ceny a to by jej odstraszyło wielu stałych klientów. Okazało się, że istnieje cena minimalna za miejsce w lokalu o danej ilości gwiazdek i jak się chce utrzymać te gwiazdki, to nie można zejść z ceny za nisko (ale promocje np. sezonowe są dozwolone). To idealnie tłumaczy czemu lokale o gorszym standardzie potrafią mieć więcej gwiazdek i kosztować wiecej niż te o mniejszej ilości a całe to gwiazdkowanie to jeden wielki pic na wodę. Czasem wystarczy dostawić dodatkowy wieszak zamiast odmalować odrapane ściany i już można wnioskować o kolejną gwiazdkębrum napisał(a):Gdzie są te trzy gwiazdki?
jrzeuski napisał(a): można się umyć i wys..ać bez oganiania się kijem od niedźwiedzi
Powrót do IX Zlot OFF, 2014, Janów Lubelski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości