Co będziesz wszystko po kolei wymieniał?? dla mnie to jest bez sensu..Chyba że masz worek pieniędzy to szacun

Witamy ! |
---|
|
przemekcrx napisał(a):Moim zdaniem jedz do kogoś co ma odpowiedni program na kompie i niech go dobrze zdiagnozuje jak usterka nie ustała.
Co będziesz wszystko po kolei wymieniał?? dla mnie to jest bez sensu..Chyba że masz worek pieniędzy to szacun
michal1420 napisał(a):panowie dzieki za podpowiedzi nie było czasu wczesniej działać napisac co tam jak tam. nie jestem w stanie jednoznacznie powiedziec co pomogło bo niepotrzebnie wykonałem jednoczesnie dwie czynnosci, jedna to psiuknąłem wd40 do przepływomierza, a drugie to odłaczyłem
kolejno kostki czujnika walka rozrzadu tego co mowiliscie i popsiukałem w kostki preparatem zwiekszającym przewodnictwo cos takiego jak wd40, spray tyko do styków, i niby duzo nie jezdziłem ale jak narazie nie wystepuje to co sie działo wczesniej, poupalamy zobaczymy co tam dalej z tego wyjdzie dzieki narazie, bede pisał dalej i sprawdzał kolejno co mowiliscie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość