Witamy ! |
---|
|
barte napisał(a):Long A 2.4 - zaraz po zakupie 25l LPG w mieście![]()
a poprzedniemu właścicielowi (- którego z tego miejsca chciałem pozdrowić) ponoć paliła 17l LPG
bloodsuckin napisał(a):Brat kupił frotę ze Stawiszyna, a to też miasto... 99ha
Znałem kiedyś jednego kierowcę, co tak mówił. Dla niego to oznaczało, że nie schodził poniżejprzemekcrx napisał(a):moja predkosc nie przekraczala 160km/h
barte napisał(a):Long A 2.4 - zaraz po zakupie 25l LPG w mieście![]()
a poprzedniemu właścicielowi (- którego z tego miejsca chciałem pozdrowić) ponoć paliła 17l LPG
No można, tylko policz sobie ile będzie Cię potem kosztował remont wypalonych gniazd zaworów, bo może jednak warto poświęcić te 5zł/100km, żeby mieć spokój.barte napisał(a):ostatnio sprawdzałem skład spalin u znajomego - można skręcić gaz jeszcze niżej bo jest momentami zbyt bogato
markus116 napisał(a):...w momecie zamalej dawki w jakims momecie w czasie jazdy to i tak komputer uzupelnia to bezyna
markus116 napisał(a):...w momecie zamalej dawki w jakims momecie w czasie jazdy to i tak komputer uzupelnia to bezyna
markus116 napisał(a): Jacek a w momecie zamalej dawki w jakims momecie w czasie jazdy to i tak komputer uzupelnia to bezyna
markus116 napisał(a):Ok może bardziej się w tym orientujecie jak ja .Ja takie info dostałem od gazownika. Coś w tym może być bo w momencie jak miałem wymontowaną pompę benzyny to przy 2600 obrotach na gazie zapalał mi się check i samochód łapał mula jak zamontowałem pompę check przestawał się zapalać a samochód przestał mulić wiec wszystko by pasowało do tego co mi gazownik mówił. I nie mam sekwencji tylko zwykłą instalkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości