ACIK napisał(a):ść) i na czacie o wiecznym pisaniu o piciu, robieniu alkoholu (D
Kurde, takie fajne tematy mnie omijają przez pracę i studia.

Witamy ! |
---|
|
Moderator: TATAR
ACIK napisał(a):ść) i na czacie o wiecznym pisaniu o piciu, robieniu alkoholu (D
brum napisał(a):Ile się zarabia na takim stanowisku?
To brzmi jak nawoływanie do samobójstwa, bo większość spotów ma wątpliwy status legalności ujeżdżanych terenówali napisał(a):Ważne :
Do wszystkich organizatorów spotów i imprez
Prosimy o info do mnie lub Acika o imprezie, dodamy ją do wydarzeń na fanpage, jednocześnie prosimy o foty/relacje, będa dodawany po imprezie. Dzieki temu strona będzie żyła.
jrzeuski napisał(a):To brzmi jak nawoływanie do samobójstwa, bo większość spotów ma wątpliwy status legalności ujeżdżanych terenówali napisał(a):Ważne :
Do wszystkich organizatorów spotów i imprez
Prosimy o info do mnie lub Acika o imprezie, dodamy ją do wydarzeń na fanpage, jednocześnie prosimy o foty/relacje, będa dodawany po imprezie. Dzieki temu strona będzie żyła.A organizatorzy tych oficjalnych też niekoniecznie byliby zachwyceni, gdyby cała Polska się zwiedziała, co wyprawiaja, bo jeszcze trafi się jakiś nawiedzony leśnik, ekolog czy inny pies rasy skarbowej i zechce nabruździć.
jrzeuski napisał(a):Zwoływanie się nie jest nielegalne, problem stanowią foty i filmy. Często widać tam dość, żeby zidentyfikować miejsce, ludzi i auta a to już wystarczy, żeby narobić sobie lub komuś kłopotów. Pomijam już kwestię zgód na publikację osób uwidocznionych, które mogą w ogóle nie mieć świadomości, że wylądowały na FB wbrew swojej woli (ja np. nie mam tam konta i nie mam zamiaru tam bywać). Ogólnie bardzo śliski temat, ryzyko duże a zysk nieokreślony...
jrzeuski napisał(a):Zwoływanie się nie jest nielegalne, problem stanowią foty i filmy. Często widać tam dość, żeby zidentyfikować miejsce, ludzi i auta a to już wystarczy, żeby narobić sobie lub komuś kłopotów. Pomijam już kwestię zgód na publikację osób uwidocznionych, które mogą w ogóle nie mieć świadomości, że wylądowały na FB wbrew swojej woli (ja np. nie mam tam konta i nie mam zamiaru tam bywać). Ogólnie bardzo śliski temat, ryzyko duże a zysk nieokreślony...
JJKILLER napisał(a):Są dwa wyjścia, albo pix na twarzach i blachach, albo pousuwać wszystko bo wątpliwej legalności. Nie dajmy się zwariować bo zamkniemy się w chałupach i nosa nie wystawimy ze strachu...
ali napisał(a):
na dzien dzisiejszy bez FB trudno istnieć.
szymon.ha napisał(a):ali napisał(a):
na dzien dzisiejszy bez FB trudno istnieć.
No to pojechałeś
szymon.ha napisał(a):No tak, ale my raczej nie trafiamy w ich zainteresowania
ali napisał(a):Ja podtrzymuję tezę aby ostrożnie dobierać treść a będzie OK, nie ma sie co oszukiwać, na dzien dzisiejszy bez FB trudno istnieć.
lysy napisał(a):USUN nr rejestracyjne ! ! !
lysy napisał(a):USUN nr rejestracyjne ! ! !
ACIK napisał(a):yyy... no sory winetu ... a kto pousuwa z chomików, Google+, fotosik, wrzuta ... czyli wszystkiego co jest ogólnodostępne ?
A może yotuba zaczniemy zamalowywać ? (dżizys dobrze że już nie musimy zgodnie z TYM)
I po temacie i po marudzeniu ... żyjemy do przodu a nie do tyłu
ali napisał(a):...na dzien dzisiejszy bez FB trudno istnieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości