| Witamy ! |
|---|
|
|
Polluks napisał(a):Witam serdecznie! To mój pierwszy post i od razu prośba o poradę.
Stoję przed zakupem Frotki. Upatrzyłem sobie wersję B Long z końca produkcji. Przedział 2002-2004.
Na co zwrócić uwagę, jaki silnik wybrać? Będę jeździł po mieście i lekkim terenie (dojazd i poruszanie się po budowach nad wodą).
Z góry dzięki za pomoc.
Send my Sagem mx6

JJKILLER napisał(a):........... każda wersja ma swoje Zady i Walety...

kotxxd napisał(a):Prawda chłopaki nieźle mają fury pomotane tyle że frontek bardzo ubogo jeździ większość cywilna widziałem wywindowaną frotke b na ładnych at-kach i ostatnio rozmawiałem z przemiłą panią ze sporta a 2.0 i chwaliła się że lubi pośmigać w terenie ja niestety muszę odłożyć troche kasy i wtedy będe myślał o "wyprawie"
Tutaj link do Mogileńskiej relacji z rajdu mordor duszno :
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 0dWh5KGPeo

Mafijny007 napisał(a):Witam.
Zastanawia mnie widok sporej ilości negatywnych ocen odnośnie Frotki.....
W gruncie rzeczy czy to auto jest na prawdę tak bardzo awaryjne z małą dostępnością części zamiennych??![]()
Spodobało mi się autko i czytam nieustannie o nim ale ciągle siedzi w głowie myśl czemu tyle osób go nie lubi....

ali napisał(a):Ja nie lubie malucha, Bemek i mercedesów - kazdy czegos nie lubi

FFK napisał(a):A w wielu przypadkach to ludzie psują samochody przez nieodpowiednią eksploatacje, albo naprawy u "pana Mietka" w stodole, ponieważ naprawiał swojego starego ursusa i na mechanice się zna...
FFK napisał(a):A w wielu przypadkach to ludzie psują samochody przez nieodpowiednią eksploatacje, albo naprawy u "pana Mietka" w stodole, ponieważ naprawiał swojego starego ursusa i na mechanice się zna...

Markon napisał(a):FFK napisał(a):A w wielu przypadkach to ludzie psują samochody przez nieodpowiednią eksploatacje, albo naprawy u "pana Mietka" w stodole, ponieważ naprawiał swojego starego ursusa i na mechanice się zna...
nie jeden taki ze stodoły ma większe pojęcie od takiego z aso

Mafijny007 napisał(a)::>:![]()
![]()
![]()
Jestem coraz bardziej przekonanyOstatnio nałogowo wręczy czytam o napędzie ( reduktor, dyfer itp.) chcę się jak najwięcej nauczyć ale już głowa pęka
Jak Wy to wszystko ogarniacie, że wiecie jak się zabrać do sprawy..... Chyba najważniejsza jest praktyka.....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości