Witamy ! |
---|
|
maciek napisał(a):JaGrab3 napisał(a):a czy to jest ważne???
Trzeba po prostu pilnować jak wyjdzie za blisko 100, bo to już jest nienormalne
No tak, ale żeby wiedzieć gdzie jest ta prawdziwa 100, to trzeba mieć w miarę dobry i pewny licznik od temperatury. Poza tym lubię jeśli coś działa tak jak powinno. Mógłbyś powiedzieć jak jest u Ciebie zamiast głosić takie teorie.
@eric - dzięki, sprawdzę!
nesfor napisał(a):Hej, moze ktos poratuje.
Zmagam się z wskaźnikiem od paliwa, sprawa wygląda tak ze na kompie pokazuje mi max dystans do przejechania kolo 160 km a wskaźnik paliwa pokazuje 60 litów a po czasie lubi się wychylić na maxa lub zjechac do 30 .
Zegar był już prze lutowany w calosci i nic nie pomoglo. Plywak jest ok bo ostanio go sprawdzalem omomierzem i płynnie pokazywał cala skale.
Druga sprawa jak jezdzilem bez licnzika to komputer na paliwie pokazywal mi 'F' - czy ktos tez mial - pytam z ciekawosci .
Pozostale wskazniki sa ok.
solo86 napisał(a):Muszę w końcu zabrać się za ten licznik. U mnie sytuacja wygląda tak, że szaleje tylko prędkościomierz. Wskazówka lata sobie jak chce lewo - prawo, czasem w pobliżu właściwej prędkości, a czasem pokazuje zupełnie zero. Zauważyłem, że może mieć to związek z nierównościami na drodze, bo jadąc po równej drodze, pokazuje prędkość nawet dobrze, ale po wjechaniu w jakąś nierówność zaczyna szaleć, choć chyba nie zawsze jest to regułą.
jafcio napisał(a):Tylko za naprawe krzycza ok 300zl na allegro...
RudeBoy napisał(a):jafcio napisał(a):Tylko za naprawe krzycza ok 300zl na allegro...
Naprawialiśmy za znaaaacznie mniejszą kwotę i działają elegancko.
jafcio napisał(a):RudeBoy napisał(a):jafcio napisał(a):Tylko za naprawe krzycza ok 300zl na allegro...
Naprawialiśmy za znaaaacznie mniejszą kwotę i działają elegancko.
RudeBoy napisał(a):http://www.sirak.com.pl/#
U tego Pana robiłem ja i bart.
Liczniki zrobione wzorowe wszystko śmiga. Ale nie pamiętam dokładnie ile płaciliśmy za to. Ale chyba między 100 a 150.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość