Witamy ! |
---|
|
markus116 napisał(a):A cz przednie niemaja czsem z jednej strony szpilki a z drugiej oczka a tylnie z dwuch stron oczek
szymon.ha napisał(a):Wpadł mi taki pomysł aby dać tylne amory na przód.
No a teraz po kolei. Mam komplet bilsteinów dedykowanych do froty, tylne wymieniłem bo ograniczały zrobiony lift i były za krótkie.
Ostatnio przy przekładaniu sworznia, zauważyłem że amortyzator ogranicza skok, przynajmniej o te 3 cm, dokładnie nie mierzyłem.
Nie wiem jakie wymiary ma oryginalny, ale zauważyłem że ten tylny nie jest o wiele dłuższy, znalazłem także post z wymiarami przedniego amortyzatora rancho i wychodzi na to że ten mój tylni byłby jakieś 1,5cm dłuższy, po wciśnięciu i rozciągnięciu, jest to 30 i 45 cm.
Jeśli pomysł jest zły, to niech mądre głowy tego forum mnie od niego od wiodą
szymon.ha napisał(a):Bo zazwyczaj wychodzi na to że moje pomysły są niezbyt dobre.
Od tak nie podejdzie, albo będzie trzeba rozwiercić mocowanie na wahaczu na 14, albo tuleje zmienić w amorze na 12.
Psychologiczny. Rozpłakały sięszymon.ha napisał(a):Jaki wpływ BL ma na amortyzatory?
Powrót do Zawieszenie i układ kierowniczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość