To i ja się podzielę wrażeniami, na początku roku zakupiłem do osobówki na próbę dwie opony letnie 225/50/16 ZETA made in china, skusiła mnie cena i ciekawy wzór bieżnika, po otrzymanej przesyłce byłem zdziwiony jakością wykonania, przy zakładaniu i wyważaniu nie było najmniejszych problemów i to tyle plusów ... przy pierwszym deszczu samochód na rondzie dostał uślizgu kół przednich .... zwaliłem to na śliską może zaolejoną jezdnię, jednak dziwnie szybko po deszczu załączał się ABS po jakimś czasie pojawiły się delikatne drgania, wulkanizator wyważył opony i wylądowały z tyłu i tu zaczęła się jazda

przy większych prędkościach samochód zaczynało nosić jak okręt na morzu, a szybszy start na łuku zawsze kończył się uciekaniem tyłu

do tego znów pojawiły się drgania, wulkanizator stwierdził, że po jakimś czasie znów dostaną bić, do tego wyważanie co dwa miechy nie było ciekawą perspektywą ... na oponach przejechałem jakieś 8 t/km
Może tak trafiłem jednak już nie będę próbował z oponami CHRL wolę wydać te pieniądze na używki sprawdzonych producentów.