Witamy ! |
---|
|
szymon.ha napisał(a):Mi wychodziło po mieście 18-20, ale połowa jazdy jest z butem w podłodze no i jeszcze nie mam idealnie mapy ustawionej bo znowu będ chciał ją zmienić, bo nie do końca jest tak jakbym chciał.
JaGrab3 napisał(a):Co do świec - zmniejszamy szczelinę, by odciążyć układ, bo iskra gorzej przeskakuje w mieszance LPG niż PB ot tyle.
hexe napisał(a):Oczywiście że obliczam z tankowania. Z dzisiejszego wyszło już 17,3 ..... Może dlatego ze nabieram śmiałości i bardziej depczę pedała?
Markon napisał(a):U mnie w silniku 2.2 diesla, spalanie było za 100zł robiłem 180km, czyli niecałe 10l teraz robię 140km hm trochę za wiele, chyba trzeba kupić coś mniejszego a w teren pomyśleć nad zmotą
Naklepano na małym tel skóry za byki:-D
Łukasz12502 napisał(a):Markon napisał(a):U mnie w silniku 2.2 diesla, spalanie było za 100zł robiłem 180km, czyli niecałe 10l teraz robię 140km hm trochę za wiele, chyba trzeba kupić coś mniejszego a w teren pomyśleć nad zmotą
Naklepano na małym tel skóry za byki:-D
z tego co słyszałem to 2,2dti potrafią wciągnąć ropki.chociaż nie wypowiadam się co do ich spalania bo niewiem jak jest faktycznie,to tylko usłyszane opinie kilku właścicieli aut z tymi silnikami z mojej okolicy.osobiście znam gościa co kupił sobie longa z 2002r z tym silnikiem i troche spalanie go rozczarowałoa dla porównania miał przedtem około 6lat starego "kopciucha" 2.3DTR
(którego zresztą sprzedał mi)i spotkałem się z nim jakoś 2miechy po sprzedaży to mi przyznał że stara frota mu mniej paliła
.a że do pracy ma niecałe 10 km i autko nie zdąży się nagrzać pożądnie to kupił sobie fiataCC a frotka stoi.oczywiście używa jej jak jedzie gdzieś dalej poza miasto.
a co do spalania to mój stary "kopciuch" 2.3DTR na 20litrach przejeżdża średnio około 250Km.zobaczymy jak będzie zimą.
ali napisał(a):
Nie masz DTI to nie pisz głupot
Łukasz12502 napisał(a):ali napisał(a):
Nie masz DTI to nie pisz głupot
niemam dlatego nie piszę jak to nazwałeś "głupot"tak jak napisałem wcześniej to tylko usłyszane opinie kilku właścicieli 2,2DTI.żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał przypadkiem.
Edi066 napisał(a):Isuzu Rodeo 3,2
Bp - 25/30 l
LPG -40-45 l...
Przyczyna : nieznana
(zastanawiam się nad Hamerem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości